Vant naturpilotsekken. Hillertun barnehage i Mathopen i Bergen vant Naturpilotsekken blant alle som hadde meldt seg på Barnehage 2016 før 1. januar.

Vinnerne er trukket!

Alle som meldte seg på til Barnehage 2016 før 1. januar, var med i trekningen av en iPad og en tursekk fra Naturpilotene. Nå er vinnerne trukket. 

De to vinnerbarnehagene ligger i henholdsvis Ørsta og Bergen. Den ene barnehagen har aldri vært representert på Barnehage 2016. Den andre har vært med både i 2012 og 2014 og ser frem til nok en konferanse på Lillestrøm i år. 

iPad til Ørsta

Førstepremien, en iPad, gikk til Mosmarka barnehage i Ørsta kommune. 

– Så kjekt å vinne, utbryter daglig leder Arnt-Helge Bjerknes, når vi overbringer nyheten. 

Bjerknes har vært med på konferansen både i 2012 og i 2014. I år er de fem ansatte som reiser til Lillestrøm for å få med seg Barnehage 2016. 

– Konferansene jeg har vært med på så langt, har vært veldig gode. Her kan jeg både se og vurdere nytt utstyr til barnehagen i messedelen, samt få med meg mange gode foredrag i konferansedelen. Vi treffer dessuten mange andre kolleger i bransjen og henter inspirasjon som vi tar med oss tilbake til barnehagen, sier Arnt-Helge Bjerknes. 

De første foredragsholderne er klare.

Tursekk til Bergen

I Bergen, nærmere bestemt i Hillertun barnehage i Mathopen, gleder styrer Anny Beth Jørgensen seg stort til Barnehage 2016. 

Hun har aldri tidligere deltatt på konferansen og meldte seg på i god tid før 1. januar. Det viste seg å være smart. Barnehagen er trukket ut som vinner av en tursekk fra Naturpilotene til en verdi av 1860 kroner. 

– Så gøy å høre, sier Jørgensen.

Hillertun er en liten barnehage med bare én avdeling og det er sjelden noen av de ansatte reiser på kurs utenfor eget nærområde. 

På Barnehage 2016 får du nå en todagers konferanse til bare 1995 kroner. Det er en reduksjon på 500 kroner fra de to foregående årene konferansen har vært arrangert. 

– Pris har mye å si for oss som er små. Av og til er det også greit å kunne komme seg litt bort. Derfor falt valget på Barnehage 2016. Jeg har ikke hørt mye om konferansen fra før, så jeg er veldig spent og gleder meg til å delta, sier Anny Beth Jørgensen.     

Meld deg på her!

Del siden på: