Velkommen til Nordens største barnehagekonferanse

25 foredragsholdere. Over 80 utstillere. Mer enn 800 deltakere påmeldt. Gå ikke glipp av vårens viktigste møteplass for deg som jobber i eller med barnehager.

Det er tredje gang PBL og KS arrangerer barnehagekonferanse på Norges Varemesse i Lillestrøm – landets suverene storstue når det kommer til store og viktige arrangementer, som Barnehage 2016.

Se videoer av foredragsholderne

Sett sammen din konferanse

På konferansen som pågår 26. og 27. mai vil det totalt være 25 foredragsholdere på scenene.  Det legges opp til flere parallelle foredrag, hvor du selv kan sette sammen din egen konferansemeny basert på egen interesse eller behovet for kompetanseheving i barnehagen.

Er dere flere fra samme barnehage som deltar, så kan dere skreddersy en konferansepakke, hvor dere samlet får med dere alle de ulike foredragene og kan dele kompetansen i ettertid.

Mange ulike tema

På Barnehage 2016 har vi lagt opp til et svært variert og spennende program med aktuelle tema som ligger tett opp til regjeringens satsingsområder på innhold og kvalitet i barnehagen.

Noen av temaene blir;

• Språk
  • Realfag
  • Det flerkulturelle
  • Barn med spesiell tilrettelegging hvor også mobbing er et sentralt tema
  • Pedagogisk ledelse – barnehagen som er lærende organisasjon
  • Programmet finner du her!

I pausene blir det enkel servering med kaffe, te og noe å bite i, samt lunsj begge dagene.

Det er lagt inn ekstra god tid under konferansen begge dagene til å besøke standene.  Kanskje får du med deg ett eller flere gode messetilbud i bagasjen.

Det beste av alt er prisen. To dager på konferanse med alle foredragene, messeområdet og all servering får du for bare 1.995 kroner.

Gode rabatter

Har du behov for å fly eller trenger hotellovernatting i forbindelse med din deltakelse på Barnehage 2016, så har vi gunstige reise- og overnattingsavtaler med Norwegian og utvalgte Thon-hoteller.

Velg selv om du vil bo på Lillestrøm eller kanskje midt i Oslo sentrum og få med deg hovedstaden på kveldstid. Lillestrøm ligger bare en ti minutters togtur fra Oslo S og Norges Varemesse kun en kort spasertur fra togstasjonen.

Se oversikt over de ulike hotellene og flyrabatt her. Husk at siste frist for å bestille hotell på kampanjekode er 24. april.

Finn din rabattkode til fly og hotell her.