Utstillere

AB Solutions er en av Norges største privateide servicebedrifter som leverer et stort spekter 
av tjenester og serviceløsninger innenfor blant annet renhold, kantine og eiendomsservice. Sammen med våre fagpersoner innen renhold drifter avdelingene alt fra store varehus, helt til de minste kontorareal på 20 kvm. AB Solutions har følgende forretningsområder:

 • Renhold & vedlikehold
 • Eiendomsservice (innvendig/utvendig)
 • Bedriftsservice
 • Kantine
 • Hotellservice

 www.absolutions.no

Har du behov for vikar til din barnehage?
Acapedia har kvalifiserte vikarer til din barnehage. Alle våre vikarer har gått igjennom grundig utvelgelse, levert politiattest og signert taushetsplikt. Har du kortsiktig eller langsiktig behov i din barnehage? Hos oss står vikarene klare!
www.acapedia.no

Adecco er verdens største leverandør av bemanningsløsninger. I Norge har vi mer enn 60 kontor og avdelinger som engasjerer over 5.000 medarbeidere over hele landet – hver dag. 

Adecco pedagogisk er et av våre spesialistområder og vi er markedsleder i Norge på levering av pedagogisk personell. Vårt viktigste fokus er kvalitet i alle ledd hvor vi gjennom god oppfølging kan legge til rette for hver enkelt barnehages behov.

www.adecco.no

Vi er en bedrift som tilbyr møbler og lekeinventar for barn i barnehage, skole og SFO.

Våre møbler er designet for en praktisk barnehagehverdag med stadig vekslende behov. Produktene kan brukes aktivt i alle typer lek for samtlige aldersgrupper. Møblene er fleksible og kan enkelt settes til side på et lite areal for å frigjøre gulvplass. Våre produkter har en fri form som gir muligheter for kreativ bruk, samtidig som de er solide og lette.

Vi dekorerer veggene dine ved hjelp av vakre og fleksible opphengssystemer uten å lage unødvendige hull i veggen!
Info Rail er det idelle systemet for å henge opp kort, plakater, tegninger og bilder på veggen i din barnehage, skole eller SFO. 
Takket være Info Rail, kan du skape en ryddig og oversiktlig fremvisning av barnas tegninger eller dine egne dokumenter uten at du trenger å ødelegge veggene med tegnestifter, spikere, tape osv. Du kan raskt og enkelt bytte ut veggdekoren med nye tegninger igjen.

www.artiteq.no

Assistentprøven er en portal for mikro-nettkurs rettet mot barnehagebransjen. 
Kursene er lagt opp på en enkel og smart måte og har et praksisnært fokus. 
Målgruppen er alt fra enkeltbarnehager til vikarbyrå og kommuner. 
Assistentprøven gjør det enkelt og effektivt å dele viktig kompetanse ut til ansatte, vikarer og jobbsøkere. God kompetanseheving trenger ikke være dyrt eller avansert. Men det skal fungere! Kom innom standen og prøv selv! Kjekke utfordringer og premier!

www.assistentproven.no

av form er en av Skandinavias ledende spesialleverandører til skoler og barnehager innenfor formingsmateriell, leker, sykler og læringsmateriell som støtter opp under læring og kreativitet. Vi er et danskeid, miljøsertifisert aksjeselskap og omfatter ca. 40 dyktige medarbeidere.  

av form er en faglig basert virksomhet med mange års erfaring i å være leverandør både til det private og det offentlige marked. Vi er vant til å ha mange ulike rammeavtaler og er alltid oppmerksomme på å tilrettelegge disse etter kundenes behov.

www.avform.no

Orkla Foods Norge har utviklet et helhetlig konsept som gjør det enklere å tilby næringsrik, smakfull og variert mat i barnehagen - Bare Bra Mat Barn & Unge. Du får nyttig og aktuell kunnskap, forslag til aktiviteter med barna og inspirasjon til riktig mat for de små i vekst. Alle råd baserer seg på Statens Kostholdsråd og Rammeplan for barnehager.

 • Unike og tilpassede matvarer for barn
 • Næringsrike og balanserte oppskrifter
 • Nyttig kunnskap for ansatte, barn og foreldre
 • Inspirasjon til læringsaktiviteter og oppskrifter
 • Aktiviteter og opplæring som involverer barna
 • Enkel bestilling og leveranse

På vår nettside finner du relevant kunnskap og inspirasjon til mat og læring for barn i barnehagealder og informasjon du kan dele med foreldrene.
Vårt mål er å forenkle hverdagen for å frigjøre mer tid til barna.

Vi gleder oss til å vise deg Barnas Trafikklubb som nå er tilpasset den nye rammeplanen. Barnehager er ofte på tur i nærmiljøet og er opptatt av barnas sikkerhet. Barnas Trafikklubb er et pedagogisk verktøy og gir mange varierte og spennende aktiviteter som enkelt kan tas i bruk i barnehagehverdagen. Det er gratis å være medlem, så logg deg inn og ta en titt før vi prates mer på standen.

www.barnastrafikklubb.no

Barnas Trafikklubb eies og drives av www.tryggtrafikk.no

Barnehagmaten.no skal være en betydelig bidragsyter til den norske folkehelsa, gjennom leveranse av helseriktig mat. Vi opplever at barnehageansatte er opptatt av hele barnet, og at de ser sunn og ernæringsriktig mat i barnehagen som et gode for en bedre hverdag. Men mange barnehager har ikke kjøkkenfasilitetene som skal til for å kunne tilberede varm mat.  Barna tilbringer største delen av dagen i barnehagen og vi ser det som viktig at mat med god kvalitet kan serveres uten at det skal gå utover andre gjøremål. I samarbeid med Barnehagematen.no er det mulig å kunne tilby hjemmelaget, varm og næringsrik lunsj, produsert i et kjøkken nær barnehagen din.

www.barnehagematen.no

 

Barnevakten er en ideell foreldreorganisasjon. Vårt mål er at barn og unge skal kunne bruke mediene på en trygg og bevisst måte. Vi formidler informasjon og oppmuntrer foreldre til å ta del i barn og unges liv og mediehverdag. 
Barnevakten arbeider ut fra FNs barnekonvensjon og vi fokuserer på foresattes rolle og deres ansvar for barna også på nett. 

Vi holder foredrag over hele landet – også i mange barnehager, for å gi voksne rundt barnet en grunnleggende forståelse for hvordan de kan bygge opp mediegleden, og samtidig sette sunne rammer rundt barnets og egen mediebruk. 

www.barnevakten.no

 

Barn-Nett leverer komplett administrasjonssystem for barnehager. Gjennom år med tett kundekontakt og drift av egen barnehage, har Barn-Nett opparbeidet enestående kunnskap om hva ulike barnehager ønsker og trenger for å effektivisere driften.
- Vi er opptatt av å lytte til brukerne, forteller gründer og daglig leder Tone Tenold. På den måten videreutvikles systemet for å dekke alle behovene en moderne barnehage har. Hensyn til personvern blir ivaretatt, samtidig er informasjonen alltid tilgjengelig der man trenger den.

Kom innom vår stand for mer informasjon og gode tilbud på oppstart!

www.barn-nett.no

 

BENNS er ditt personlige reisebyrå som blant annet spesialiserer seg på gruppereiser for barnehageansatte. Våre reiser skal være interessant og lærerik i både faglig, kulturell og sosial forstand.

Vi i BENNS har mange års erfaring og sørger for det utbytte dere ønsker og trenger. Vi skreddersyr et helhetlig og faglig opplegg som kan inkludere overnatting, transfer til og fra flyplass, restaurantbestillinger, barnehagebesøk, faglig program, sightseeing, opplevelser, teambuilding med mer.  Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig reiseprat!

www.benns.no

Bille AS er en solid samarbeidspartner med gode og tidsriktige produkter til barnehager og skoler. Vi har i løpet av 24 år bygd opp solid erfaring og er i dag markedsledende når det gjelder gode ergonomiske produkter til personalet i barnehager og skoler. Flere av våre produkter er benyttet til illustrasjon i ulike bøker som er rettet mot å redusere sykefraværet blant ansatte i barnehagene.

Til uteområdet tilbyr vi lekeplasser med den optimale løsningen for trygge lekeområder. Vår prosjektavdeling deltar gjerne i utarbeidelse av tilbud ved renovering og nybygg. Solide referanser viser vår allsidighet og dyktighet. Sammen skal vi levere produkter til det beste for alle brukere.

www.billeas.no

Brannbamsen Bjørnis er tidenes største nasjonale satsing når det gjelder brannvernopplæring for barn i barnehager. Bjørnis har en egen brannvernpakke som består av en sekk med bamse og perm og kan brukes som en del av brannvernopplæringen for barna.

Sekken blir med barna hjem på tur slik at de kan sjekke brannsikkerheten i hjemmet. Til høsten lanserer vi også nytt materiell som vil bli tilgjengelig for alle barnehager helt kostnadsfritt. 
Bjørnis lanserer også en ny låt med tilhørende musikkvideo der barna kan lære seg dansetrinnene.
Møt oss på stand for en hyggelig prat og mer informasjon rundt prosjektet.

www.brannbamsen.no

Culina er en av Norges ledende leverandører av kjøkken og serveringsutstyr til storhusholdning. Vi har alt du trenger for lage og servere mat i barnehagen.

 

Culina tar miljø og samfunnsansvar på alvor og alle våre produkter har samsvarserklæring i henhold til matkontaktforskriften. Vi gjennomfører jevnlig fabrikkrevisjoner og har interne mål og krav til eget miljøavtrykk i vår hverdag.

 

Culina er landsdekkende og har forhandlere fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Se hele vårt sortiment på

www.culina.no

 

Elverdal arbeider målrettet for å skape lekeplasser og uterom som styrker barns fysikk og utvikler deres motorikk. Vi forhandler produkter og designer arkitektoniske løsninger med teknisk kompetanse for utendørs lekeplasser og aktive utendørsarealer. Vårt mål om å skape de beste utendørsløsninger gjennom strategisk og nært samarbeid med kunden, arkitekter og entreprenører.
Elverdal har virksomhet både i Danmark, Sverige og Norge, hvor vi skaper estetisk uterom til fellesskapet og allsidig utvikling av mennesker i alle aldre. 

www.elverdal.no

Eskoleia AS har mer enn 100 års erfaring med produksjon av oppbevaringsløsninger i tynnplatestål. Vi er nå Norges eneste produsent av garderobeskap i stål til private hjem, privat næringsliv og offentlige miljøer. 
Eskoleia er Miljøfyrtårnsertifisert og har fokus på områder som miljø, sosiale, kulturelle og økonomiske spørsmål. Alle våre stålprodukter blir produsert i Norge og kan resirkuleres - og vi har derfor god kontroll på alle prosesser. Vi tenker at våre produkter er billigst over tid: Kortreiste, lett å komplementere og de er holdbare.

www.eskoleia.no

Espe Produkter AS leverer en rekke engangstekstiler og avfallsposer til barnehager. Alle produktene er produsert av biologisk nedbrytbare materialer, og kan derfor komposteres.
Fordeler med våre bioprodukter:
• Miljøvennlige - kan kastes i matavfallet
• Hygieniske
• Komfortable
• Sterkt absorberende
• Gir ingen allergiske reaksjoner

www.espe-produkter.no

Kunnskapsbarnehagen Espira er en av landets største barnehageaktører med over 100 barnehager. Vi tror på at kunnskap og kompetanse hos de ansatte gir kvalitet for barna, og vi skal derfor være best på kunnskap om barn og barnehage. Vårt pedagogiske konsept og verktøy omsetter rammeplanen til god praksis. Barnesynet vårt er kjernen i alt vi gjør. I Espira satser vi på språk, realfag og bevegelse og vi skal å bidra til forskningsbasert kunnskap som er relevant til hele barnehagesektoren.

www.espira.no

Fagforbundet er LOs største forbund, med rundt 350.000 medlemmer.

Vår hovedoppgave er å sikre medlemmene gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår.  Som landets største arbeidstakerorganisasjon har vi også tyngde og politisk gjennomslagskraft til å styrke og videreutvikle velferdsstaten

www.fagforbundet.no

Fagskolen AOF Norge tilbyr fagskolestudier innen helse, oppvekst og HMS. 
Fagskolen tilbyr følgende gratis studier innen oppvekstfag:

 • Barn med særskilte behov
 • Arbeid med de yngste barna (0-3 år) i barnehagen
 • Arbeid med språk, flerspråklighet og flerkulturell kompetanse i barnehagen

Studiene går på deltid over to år og tilbys på følgende studiesteder; Oslo, Skien, Larvik og Trondheim (tilbudene varierer noe på de ulike stedene). 

www.aof.no/fagskole/

FUS-barnehagene er en av landets største barnehagekjeder med 176 barnehager i 83 kommuner. Vi er opptatt av positive relasjoner preget av sensitivitet, anerkjennelse og nysgjerrighet og har tro på god ledelse og kultur for læring blant de ansatte. 
Lek og vennskap har en sentral plass i FUS-barnehagene. Vi kaller det for Egenledelse i lek og læring. Vi har også utviklet vårt eget matkonsept, som vi kaller for FUS SmartMat som omhandler mest mulig grønnsaker, så rene kjøtt- og fiskeprodukter som mulig og at vi drikker vann når vi er tørste.

www.fus.no

Handelshøyskolen BI er Norges største handelshøyskole. De tilbyr videreutdanningsprogrammet Nasjonal lederutdanning for styrere i barnehager, som er et tilbud til styrere i offentlig og private barnehager som ønsker å fullføre den nasjonale styrerutdanningen. Programmet tar utgangspunkt i de utfordringene styrere i norske barnehager står overfor. Utdanningen vil ha et sterkt fokus på bedring av barnehagens kvalitet og på å gjøre styrere trygge på seg selv i lederrollen.

Studiet er tilrettelagt for både nytilsatte styrere og de med lengre erfaring fra offentlige og private barnehager.

 www.bi.no

Hoppin - kler deg som har et stort hjerte for de små

Voksne som jobber med barn har verdens viktigste jobb og fortjener arbeidstøy tilpasset deres behov. Det er vårt utgangspunkt for Hoppindressen og regnvottene våre. Laget for deg som jobber med barn, har egne barn eller barnebarn og vil holde deg tørr, varm og komfortabel ute, i aktivitet med barna.
Vi som står bak Hoppin er to damer i Grimstad, som har jobbet til sammen 20 år med design og produktutvikling av funksjonelle klær. Kom gjerne med innspill eller ideer til nye eller eksisterende produkter på vår stand.

www.hoppin.no 

Med Initial som hygienepartner blir hverdagen friskere både for store og små.  I tillegg til riktig hygiene kan vi også tilby deg tjenester innenfor matteservice, skadedyrkontroll og matsikkerhet.

 • Reduser smittespredning ved å holde bakterievekst nede
 • Fjern dårlig lukt fra stellerommene
 • Få produkter som er spesialdesignet for din virksomhet
 • Vi ajourholder lageret – du trenger ikke å tenke på noe
 • Få en opplæring til alle ansatte i gode hygienerutiner
 • Forhold deg kun til vår hygieneekspert som gir deg den oppfølgingen 

www.initial.no/

Ishavskraft AS er Nord-Norges største strømleverandør med ca. 100.000 kunder over hele landet. Vi jobber kontinuerlig med bærekraftige og fremtidsrettede løsninger for de globale miljø- og klimautfordringene, og selger ren strøm fra fornybare energikilder som vann og vind. Vi tilbyr prisvinnende kundeservice og er sertifisert som Miljøfyrtårn og ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Selskapet er for 2015/2016 tildelt European Business Awards, i kategorien Environmental & Corporate Sustainability.

www.ishavskraft.no

 

Jobzone har en visjon om å være ”den beste arbeidsgiver” i bemanningsbransjen. Vi legger stor vekt på holdninger og verdivalg i arbeidsforholdet, og våre etiske regler skal underbygge vår visjon. Visjonen innebærer at Jobzone skal være det bemanningsselskapet som er tettest på vikarer og kunder, og som alltid skal være tilgjengelig når de trenger oss. Hver kunde og vikar skal ha sin egen personlig kontaktperson i Jobzone som kjenner godt deres behov, krav og ønsker.

Som «beste arbeidsgiver» skal Jobzone  ha gode sosiale og faglige aktivitetstilbud til våre vikarer. Dette bidrar til økt tilhørighet, trygghet og engasjement.

Jobzone arbeider ut i fra tanken om at det bemanningsselskapet som er mest attraktivt for jobbsøkere og vikarer, også vil bli fortrukket av kundene

www.jobzone.no

Lekolar har vært Nordens ledende totalleverandør til barnehage, skole, SFO og institusjoner i 45 år med over 20.000 produkter i sortimentet.
Lekolar har et bredt sortiment bestående av møbler, innredning, støydempende produkter, tekstiler, belysning, utemøbler, utelekapparater, pedagogiske produkter, leker, formings- og kontormateriell. 

Vi etterstreber hele tiden å ligge i front med de nyeste produktene og de beste pedagogiske løsningene. Derfor lanserer vi nyheter gjennom hele året. På vår hjemmeside vil du også finne gode kreative formingstips, pedagogisk undervisningsforslag og nyttig informasjon for deg som jobber med barn og unge.

www.lekolar.no

Læringsverkstedet er Norges største, private barnehagekjede og den eneste nasjonale barnehageaktøren i Norge, hvor begge eierne er pedagoger. Vi er et selskap som drives med stort engasjement og delaktighet fra eierne våre.
Læringsverkstedet har som mål å utvikle og drifte Europas beste barnehager, der barn kjenner seg verdifulle, foreldrene opplever trygghet og medarbeiderne får alle muligheter til å gjøre en god jobb. Fundamentet i Læringsverkstedet er at alle mennesker er verdifulle; ikke for hva de sier eller gjør, men for den de er.

www.laringsverkstedet.no

 

Manpower Oppvekst skaffer deg medarbeidere som har de nødvendige kvalifikasjoner og holdninger som trenges for å løse jobben. Våre rekrutteringsrådgivere har selv pedagogisk bakgrunn og vet hva som skal til for at din barnehage eller SFO skal få den hjelpen de trenger. 

Én telefon og vikaren er på plass! Uansett om du trenger en vikar for én dag eller for et lengre tidsrom, sørger vi for at behovet blir dekket. Vi har medarbeiderne klare – alle med politiattest.

www.manpower.no

Mat for minsten er et samarbeid mellom NorgesGruppen, ASKO Servering og Storcash. Vi tilbyr gode måltidsløsninger som fremmer god helse og matglede i barnehagen. Vårt mål er å gjøre det enkelt for barnehagene i en travel hverdag å servere sunn og næringsrik mat hvor vi ønsker:

• Å tilby ferdig planlagte måltider.
• Å være helsefremmende med smakfulle og ernæringsmessig måltider
• Kostnadseffektivitet for hele verdikjeden

www.matforminsten.no

Vi utformer og utvikler lekemiljø på alle nivåer. Ute og inne i barnehagen. Milas leverer alt en barnehage trenger, og jobber konstant med utvikling. På 16 år har Milas utviklet seg til å bli største norske leverandøren ved daglig å jobbe med kvalitet og service som hovedmål.

Vi har lokale konsulenter over hele landet, men også prosjektavdelinger som håndterer mindre og større prosjekter. 

www.milas.no 

MyKid AS er Norges største leverandør av digital kommunikasjonsløsning til barnehager og SFO gjennom www.mykid.no. 
Vi har i dag ca. 850 barnehager og 60.000 foresatte som benytter løsningen. MyKid er landsdekkende og har barnehager i alle fylker og i 156 kommuner. Våre brukere har tilgang til barnehagen via vår app eller nettside, og er stort sett bare et par klikk unna barnehagen og barnet sitt fra enten mobil, nettbrett og pc/mac. 

Vårt oppdrag er: 

 • Å gjøre det enklere for foresatte å ta del i barnet sin hverdag i barnehagen
 • Kommunisere på enkelt vis med barnehagen
 • Gjøre informasjon fra barnehagen lett tilgjengelig. 

www.mykid.no

Alle vi som jobber i Norengros har ett mål - å gjøre din arbeidsdag enklere. Det får vi til med markedets største vareutvalg, konkurransedyktige priser og personlig oppfølging.
Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Vårt omfattende produktspekter gjør oss til totalleverandør - alt du trenger på ett sted.
Vår lokale tilstedeværelse i hele Norge og direkte logistikk fra lokale fullsortimentslagre sikrer deg tilgang til det du trenger – når du trenger det. Også når det haster. Det gjør deg mer effektiv i en hektisk hverdag.
Så gi oss din utfordring. Hvordan kan vi hjelpe deg i dag?

ww.norengros.no

Norsk cøliakiforening (NCF) er en landsomfattende interesseorganisasjon for personer med glutenintoleranse.  
En av våre hjertesaker handler om inkludering og tilrettelegging for barn og unge med glutenintoleranse på skole, SFO og i barnehager og tilbyr følgende:

• En skolepakke med nyttig og praktisk informasjonsmateriell til bruk i skole/SFO og i barnehage.
• Kurs spesielt utviklet for ansatte på skole/SFO og i barnehage om trygghet og glutenfri matglede.
• Glutenfrie oppskriftshefter til skoler og barnehage.
• Abonnement på medlemsbladet glutenFRI.

Les gjerne mer om NCF på: www.ncf.no

Norsk Lek og Park AS - Vi tar leken på alvor!
Norsk Lek og Park AS har siden oppstarten i 2000 vært blant landets fremste leverandører og produsenter av lekeplassutstyr og utemøbler. Våre apparater og vårt parkutstyr er produsert i Norge av vedlikeholdsfrie materialer, og de tåler det tøffe nordiske klimaet og røff bruk hele året gjennom. 
I tillegg til å produsere, levere og montere alt av utstyr til lekeplasser og uteområder, tilbyr vi også hjelp til både planlegging og gjennomføring av både store og små prosjekter over hele landet. Vi har i tillegg til egne dyktige ansatte, et landsdekkende nettverk av anleggsgartnere og entreprenører som vi samarbeider med slik at vi kan tilby tjenester over hele landet. 

www.lekogpark.no

Måltidene i barnehagen er viktig, derfor har du som jobber i barnehagen en viktig oppgave når det gjelder barnas kosthold.
Vi i Opplysningskontoret for frukt og grønt ønsker at alle barn skal ha et variert kosthold med mye frukt og grønt.
5 om dagen – barnehage er et gratis konsept for alle barnehager i Norge. Alle barnehager som registrerer seg får en gratis inspirasjonspakke med masse spennende materiell.

www.frukt.no/barnehage

Pedagogisk VikarSentral AS (PVS) er et norsk, kvalitetsbevisst bemanningsbyrå som har skole og barnehage som sitt fokusområde. Vi er pedagogene i bemanningsbransjen, og tar barn og unge på alvor!  

PVS ble etablert i Bergen i 2004 av tre nyutdannede lærere med ambisjoner om å gi barn og unge det lille ekstra. I dag leverer PVS tjenester over store deler av landet, med avdelingskontor i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Tromsø. Våre 3.000 engasjerte vikarer bidrar til å gi barn og unge et godt og trygt læringsmiljø. Samtlige av personalet i PVS-administrasjonen har utdanning og/eller erfaring med arbeid med barn og unge, og har god kjennskap til de utfordringer og muligheter barnehagehverdagen består i.

Selskapet vårt har også en økende satsing på kurs og rekruttering til faste stillinger.

www.pvs.no

Personalhuset er et landsdekkende, norskeid rekruttering- og bemanningsselskap. Personalhuset sin visjon er «å være avgjørende for våre kunders suksess». Gjennom tett oppfølging av kunder og våre medarbeidere innfrir vi daglig denne visjonen.
Over hele landet samarbeider vi med kommuner og private aktører om å bemanne barnehager, SFO/AKS og skoler. Våre pedagogiske konsept er utviklet av utdannede pedagoger.
Vårt mål er å være det mest synlige og innovative bemannings- og rekrutteringsselskap. Dette skal gjennomsyre alt vi gjør, og skal komme våre ansatte, kandidater og kunder til gode. Gjennom innovative og effektive løsninger leverer vi morgendagens løsninger. Vi tenker på fremtiden!
www.personalhuset.no

 

Renholdssoner er et mattesystem som stopper, begrenser og fjerner smuss og fuktighet. 
Det unike med Renholdssoner er våre dokumenterte effekter på støvdekkemålinger og vårt samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) siden 1998.  

www.renholdssoner.no

Røde Kors Førstehjelp AS er i dag hovedleverandør av førstehjelpskurs og førstehjelpsutstyr til mange av landets største bedrifter. Vi har sertifiserte instruktører i alle norske fylker og avdelingskontorer i Bergen, Stavanger/Sandnes, Trondheim og Oslo. Hovedkontoret ligger i Bergen. Alle med bakgrunn fra sykehus, ambulansetjenesten eller har annen tilsvarende helsefaglig bakgrunn. 

 

Røde Kors Førstehjelp AS er etablert av Røde Kors Norge og bedrifter som benytter oss som leverandør av førstehjelpsutstyr og førstehjelpskurs, er med på å støtte opp under det frivillige og humanitære arbeidet som Røde Kors gjør. 

www.rodekorsforstehjelp.no

Spar tid og penger med ett bestillingsledd for all mat og drikke til barnehagen.
Servicegrossistene gir din barnehage muligheten å samle alle innkjøp av mat og drikke til barnehagen hos én leverandør hvor vi kan tilby:

 • Kolonialvarer; tørrvarer og frysevarer       
 • Frukt og grønt
 • Brød og bakervarer, fersk og/eller fryst
 • Meieriprodukter
 • Kjøtt og kjøttprodukter
 • Non-food 

Alle varegrupper kan kjøpes i ønsket kvantum, kan kjøpes i små mengder.
I tillegg sparer dere tid og ressurser på færre innkjøp, handleturer og mottak av varer.

www.sg.no

 

Stine Sofies Stiftelse arbeider hver dag for en barndom uten vold ved å:

 • Forebygge vold og overgrep mot barn
 • Avdekke vold og overgrep mot barn
 • Ivareta det voldsutsatte barnet og deres pårørende
 • Påvirke myndighetene for å styrke rettssikkerheten

Vårt arbeid:
Per i dag er vi seks heltidsansatte med ulike arbeidsområder. Det er kort vei til beslutningstakerne, noe som gjør oss til en effektiv og handlekraftig stiftelse.
Gjennom våre prosjekter søker vi å forebygge og avdekke vold mot barn. I dag arbeider vi forebyggende på mange områder, slik at barn ikke skal oppleve vold eller seksuelle overgrep. Vi har også fokus på avdekking gjennom å styrke personer som arbeider og omgås barn.

www.stinesofiesstiftelse.no

 

Storebrand er markedsleder i det norske pensjonsmarkedet. Vi gjør det enkelt å være kunde gjennom ledende betjeningsløsninger og gir de ansatte god langsiktig avkastning gjennom bærekraftig sparing. I tillegg får de ansatte hjelp til å forstå hva de ligger an til å få når de slutter å jobbe og får gode råd om hva de selv kan gjøre for å få en bedre pensjon. 

www.storebrand.no

 

Verktøyet Troll i ord nyttiggjør seg av språkkompetansen barna har på andre morsmål i arbeidet med å lære norsk gjennom kjente og kjære eventyr.  Det digitale innholdet har fortellerstemmer på over 30 ulike språk. 

 • Utviklet i samarbeid med språkforsker
 • Bygger på «Lær meg norsk før skolestart!»
 • Inneholder konkreter og digitalt materiell
 • Svanemerket 

Vårt nettkurs gir innføring i bruken av verktøyet, samt plansjer for utskrift og tips til praktiske oppgaver.   
www.trolliord.no

Har du planer om å bygge ny barnehage, rehabilitere din nåværende barnehage eller etablere en ny barnehage?  Ta kontakt med Trygge Barnehager for en uforpliktende prat.  Vi er den entreprenøren i Norge med størst erfaring i etablering av barnehager og tar hele prosessen for deg fra hjelp til å få på plass finansiering til et nøkkelferdig bygg.  
Trygge Barnehager as er Norges største private etablerer av barnehager.  Vi har etablert over 450 barnehager siden 1987.

Trygge Barnehager as eier også alle aksjene i FUS-barnehagene www.fus.no. Vi er også rett selskap å snakke med dersom du har tenkt å selge din barnehage.

www.tryggebarnehager.no. 

ULNA AS - Vi griper barndommens muligheter!

ULNA står for utvikling, Lek, nærhet og ansvar og er en profesjonell barnehageaktør som eier og drifter 20 barnehager i Norge, samt 12 i Sverige og to i Tyskland. 
Våre barnehager i Norge er lokalisert på Sør- og Østlandet og har stor variasjon både når det gjelder størrelse, profil, innhold og utforming. 
Våre barnehager skal ha faglig innhold i tråd med sentrale føringer og markedets behov. Dette gjenspeiles i vårt kompetente personale med faglig tyngde og profesjonell drift i et inkluderende og mangfoldig miljø.  

www.ulna.no

Det er en kunst å skape gode lekemiljø til barn. Det er mange hensyn som skal tas for å gi barn en kvalitativ og utviklende start på deres liv i barnehagen.

UNIQA er en totalleverandør av møbler og lekeplasser til barnehager. Sammen med våre kunder skaper vi unike lekemiljø til barnehagens unike barn.

www.uniqa.no 

Utdanningsforbundet er den største arbeidstakerorganisasjonen for lærere og styrere i barnehagen. Vi kjemper for barnas rett til en god barnehage gjennom blant annet å sikre en god grunnbemanning i barnehagen og ved å jobbe aktivt for at lærere og styrere i barnehagen skal ha gode lønns- og arbeidsvilkår. 

www.utdanningsforbundet.no

VentiTech AS jobber for å redusere røyk, lukt og forurensinger i luften vi puster og leverer miljøriktige produkter til blant annet barnehager, sykehus og medisinske fasiliteter. 
www.ventitech.no

Med Vigilo Barnehage får du markedets mest robuste kommunikasjonsløsning, men også:
• All informasjon og alle daglige rutiner
• Planlegging, dokumentasjon og refleksjon
• Oversikt, statistikk og dokumentasjon
• Gratis apper for ansatte og foresatte med pushvarsling

Som ansatt vil du først og fremst oppleve at Vigilo gir deg alt du allerede gjør og forholder deg til i barnehagehverdagen samlet på ett sted. Mer enn 300 barnehager har oppdaget at Vigilo Barnehage er så mye mer enn en kommunikasjonsløsning. Besøk standen vår og se hvordan din barnehage GRATIS kan komme i gang.

barnehage.vigilo.no

Del siden på: