Utstillere

ABA-Skol har siden 1942 vært leverandør av materiell til barnehager og skoler i hele Norden.

De fleste av våre salgskonsulenter er personer med pedagogisk bakgrunn og har stor forståelse for kundenes behov. Vår målgruppe er hovedsaklig barnehager og skoler, kommunale så vel som private, i hele Norge. Under årenes løp har vi arbeidet frem et oppstartsforslag som omfatter innventar, lek og forbruksmateriell som trengs for å komme i gang med ny virksomhet. I den sammenheng hjelper vi gjerne til med forslag på løsninger som er tilpasset deres behov.

www.aba-skol.no

ActiveTek leverer helse- og miljøprodukter innen ventilasjon og generelle inneklimaforberedende tiltak, både til industrielle og kommersielle sektorer.

Våre kunder over hele verden nyter godt av et friskt og sunt inneklima. Vår RCI-teknologi er et helsefremmende supplement til tradisjonelle filtersystemer og frittstående løsninger.
www.activtek.no

 

Adecco Pedagogisk er markedsleder og Norges største leverandør til pedagogiske yrker. Vi leverer faglærte og ufaglærte medarbeidere til private og kommunale barnehager over hele landet. Vi bistår våre kunder med bemanning av kortere og lengre vikariater, og rekrutterer også til faste stillinger. Medarbeidere får opplæring gjennom blant annet E-læring og assistentkurs. Leier du inn medarbeidere fra Adecco ligger arbeidsgiveransvaret hos oss, og vi lønner etter Bemanningsdirektivets regler. Våre kvalitetsrutiner innebærer at medarbeiderne er intervjuet og referansesjekket. De har gyldig politiattest, og de har signert taushetserklæring, egenerklæring og tuberkuloseerklæring. 

www.adecco.no

AJ produkter har levert innredning og produkter til bedrifter, skoler, barnehager og idrettsanlegg i over 40 år. Med høy kompetanse innreder vi pedagogiske miljøer med funksjonell og riktig innredning som bidrar til læring, utvikling og lek. Vi er stolte av å kunne tilby svanemerkede møbler til barnehager.

www.ajprodukter.no

av form er en av Skandinavias ledende spesialleverandører til skoler og barnehager innenfor formingsmateriell, leker, sykler og læringsmateriell som støtter opp under læring og kreativitet. Vi er et danskeid, miljøsertifisert aksjeselskap og omfatter ca. 40 dyktige medarbeidere.  

av form er en faglig basert virksomhet med mange års erfaring i å være leverandør både til det private og det offentlige marked. Vi er vant til å ha mange ulike rammeavtaler og er alltid oppmerksomme på å tilrettelegge disse etter kundenes behov.

www.avform.no

Vi har utviklet og levert over 60 barnehagebusser i Sverige og Norge, til stor glede for barna, foreldre og de barnehageansatte.

Vi har med barnehagebuss på årets messe! Besøk oss på stand, så kan vi fortelle om konseptet vårt.

www.barnehagebussen.no

 

Vi leverer varm, hjemmelaget og spiseklar mat på døren i din barnehage. Med målsetting om å være landsdekkende, har vi nå etablerte partnerkjøkken i Trondheim, Ålesund, Stavanger og tre kjøkken på Østlandet. Bergen åpner til høsten. Maten vår er næringsriktig, god og spennende. Mat som barn og unge liker å spise. Vi lever etter vår visjon om å være «en betydelig bidragsyter til den norske folkehelsa gjennom bruk av gode råvarer».

www.barnehagematen.no

 

I en barnehage eller på en SFO er det mange barn og ansatte å holde orden på. Informasjon er viktig både for de ansatte og foreldrene. Våre barnehageplantavler holder orden på livet i barnehagen. Du skriver på tavlene i pleksiglass med whiteboardtusj som du lett visker ut. Ønsker deres barnehage en helt unik og tilpasset tavle, har vi en grafisk designer som lager tavlene akkurat slik dere vil ha den.

www.barnehageplan.no

Barn-Nett har levert lovpriste IT-løsninger til barnehager siden 2003. Over 700 barnehager benytter allerede løsningen for HMS- og daglig drift. Produktene er fleksible, og skreddersydd for bruk i barnehager. Dette inkluderer foreldrekommunikasjon, HR-system med online fraværsregistrering, regnskap, fakturering, miljørettet helsevern med mer. 

Barn-Nett har også erfarne kursholdere som blant annet setter barnehager i stand til å lykkes med sitt HMS-arbeid, håndtere mat og smittevern riktig eller å bli papirløse. 

www.barn-nett.no  

Bille AS er en solid samarbeidspartner med gode og tidsriktige produkter til barnehager og skoler. Vi har i løpet av 24 år bygd opp solid erfaring og er i dag markedsledende når det gjelder gode ergonomiske produkter til personalet i barnehager og skoler. Flere av våre produkter er benyttet til illustrasjon i ulike bøker som er rettet mot å redusere sykefraværet blant ansatte i barnehagene.

Til uteområdet tilbyr vi lekeplasser med den optimale løsningen for trygge lekeområder. Vår prosjektavdeling deltar gjerne i utarbeidelse av tilbud ved renovering og nybygg. Solide referanser viser vår allsidighet og dyktighet. Sammen skal vi levere produkter til det beste for alle brukere.

www.billeas.no

Bravo-leken er en aktiv og utviklende lek med ord-, bokstav- og billedkort som brukes på ulike måter. Barnehagen får ferdige ukeplaner for samlingsstundene med temaer hentet fra rammeplanen for hele barnehageåret.

Bravo-leken er spesielt utviklet for barnets tre første leveår. Selv om leken passer godt for de aller yngste, kan også eldre barn og barn med spesielle behov leke med Bravo.

www.bravoleken.no

Cappelen Damm er Norges største forlag. Vi utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn. Utgivelsesprogrammet karakteriseres av bredde og mangfold med mer enn 1.500 nye utgivelser årlig.

 www.cappelendamm.no

Claussen & Heyerdahl AS ble stiftet i 1968 og er landsdekkende. V skreddersyr leke- og samværsmiljøer etter ønsker og behov.  Claussen & Heyerdahl AS representerer HAGS i Norge og kan dermed tilby en verden full av ideer og inspirasjon for å skape morgendagens lekeplasser og parkmiljøer. HAGS er en del av Playpower familien som gir oss inspirasjon og apparater fra amerikanske og britiske produsenter. Ved hjelp av de 5 grunnsteinene i HAGS produksjonsfilosofi; Funksjon - Sikkerhet - Kvalitet - Miljø - Design, skapes nye lekefunksjoner som innbyr til lek, og bidrar til barns fysiske form og deres sosiale utvikling. Til inspirasjon for nye generasjoner.

www.c-h.no

Alt kan gjøres bedre. Alle kan bli bedre. Vi i Conexus jobber med akkurat det. Å bidra til forbedring. Det handler om å gi overblikk og analyser, samt forslag til læring og tiltak. Slik kan vi sammen øke både kvalitet og arbeidsglede i hverdagen. Våre produkter er en unik kombinasjon av dataanalyse, pedagogiske prinsipper og læringsinnhold. De er utviklet spesielt med tanke på å løse sentrale utfordringer i noen av de viktigste jobbene i samfunnet.

www.conexus.no/

 

Når du handler hos Creativ Company, ønsker vi at du skal oppleve oss som den beste leverandøren av hobbyartikler på markedet. Vi jobber for å gi våre kunder rask levering, god service, de beste prisene og masse ny inspirasjon. Creativ Company ble grunnlagt i Danmark i 2000, og i dag er vi 160 engasjerte medarbeidere i syv europeiske land. Våre ambisjoner har vokst i samme takt, selv om den grunnleggende holdningen er den samme: Creativ Company skal være best på sitt område, både når det gjelder arbeidsmiljø og vår måte å drive og utvikle forretning på.

www.cchobby.dk

Dedicare er spesialistene som rekrutterer spesialister. Våre bemanningskonsulenter har selv lang erfaring fra det pedagogiske området og vi kjenner hverdagen ute i barnehagen. Vårt ISO-sertifiserte kvalitetssystem sikrer deg at våre ansatte har alle kvalifikasjoner og papirer i orden når de kommer til deg.

Vår jobb er å skaffe utdannet personell, med erfaring fra barnehager. Vi har flere barnehagelærere i jobb, samt spesialpedagoger, barnevernspedagoger etc.

Dedicare sine assistenter får alle eget assistentkurs med førstehjelp rettet mot barn. 

Du får en fast kontaktperson hos oss – som sikrer deg den beste oppfølging. Vi er tilgjengelig hele døgnet og i helgene for bestilling av personell.

www.dedicare.no

 

KONFERANSECRUISE TIL KØBENHAVN. Uansett om det er konferanse, kurs eller avdelingstur så er det sosiale like viktig som det faglige. 

Med sine daglige seilinger til København tilbyr DFDS Seaways moderne konferansefasiliteter, gode matopplevelser, hyggelige omgivelser og sist men ikke minst hele 7 timer i København. 

Få hjelp med å skreddersy ditt arrangement, alt fra et møte for 4 personer og oppover. Mulighetene er mange, og våre dyktige konferanseverter sørger for at arrangementet blir en suksess. 

www.dfds.no/konferanse

Edumax er en verdiøkende distributør med nisjekompetanse innenfor visuell kommunikasjon, utdanningsløsninger og læring.  

Som et spesialfelt har vi audiovisuelle hjelpemidler - vi kan støtte deg i rådgivning, valg og implementering av undervisningsarealer, møterom, auditorier og fellesområder. I tillegg har vi de gode løsningene.

www.edumax.no

Elsykkelsenteret har et eget utsalg som importerer vanlige sykler og moderne elsykler med siste generasjons batteri- og motorløsninger fra flere ledende produsenter i Europa. 

Vi er spesialister på laste- og transportsykler og fører merker som Winther og Christiania Bikes, og leverer transportsykler både til kommune, sykehjem og barnehage.

www.elsykkelsenteret.no

Espira er en av landets største barnehagedrivere med ambisjoner om å være Nordens beste. Vi driver over 80 barnehager med ca. 2.200 medarbeidere og rundt 7.500 barn. Espira ønsker å lede utviklingen av fremtidens barnehager. Vi skal være best på kunnskap om barn, barndom og barnehage - derfor kaller vi oss Kunnskapsbarnehagen Espira.

Gjennom vårt pedagogiske konsept LekEspira ønsker vi å gi barna «En fantastisk start på livet!»

www.espira.no

Fagforbundet er LOs største forbund, med rundt 350.000 medlemmer.

Vår hovedoppgave er å sikre medlemmene gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår.  Som landets største arbeidstakerorganisasjon har vi også tyngde og politisk gjennomslagskraft til å styrke og videreutvikle velferdsstaten

www.fagforbundet.no

FIRST Scandinavia Partner er en autorisert LEGO® Education forhandler. Vi formidler produkter som LEGO® MINDSTORMS®, LEGO® WeDo samt teknologi- og energiprodukter utviklet av LEGO® Education. For mer informasjon og bestilling av produkter - besøk vår stand på barnehage2016

www.fspartner.no

Bistandsorganisasjonen FORUT har siden 1980-tallet levert årlige aktivitetsopplegg for barnehager og barneskoler rundt temaet «-jeg, og barn i andre land». FORUTs barneaksjon er gratis for alle deltagere og avsluttes med en egen liten festival der de selger FORUT-varer eller ordner med servering til foreldre eller andre. FORUT arbeider med barns rettigheter, omsorg og muligheter for skolegang i flere land i Asia og Afrika. Overskuddet fra barneaksjonen går til FORUTs prosjekter for barn. 

www.forut.no

 

 Foto Norden har lange tradisjoner med fotografering av barnehager, skoler og sportsklubber. Våre fotografer er opptatt av at fotograferingen oppleves positivt for barna og de ansatte i barnehagen. For å ta gode bilder av små barn kreves det både tålmodighet, et lekent sinn og en stor porsjon humor. Erfaringen vi har tilegnet oss i løpet av 50 år i bransjen, innebærer at vi kan garantere en god og effektiv prosess - fra første kontakt, helt frem til bildene blir levert. Et øyeblikk for evigheten! 

Foto Norden er sertifisert Trygg E-handelsbedrift, og medlem av Virke.

www.fotonorden.no

FranklinCovey Education Norge er en del av et globalt foretak som i dag samarbeider med over 2.000 skoler og barnehager verden over. Vi utdanner og trener bedrifter, kommuner, skoler/barnehager og enkeltpersoner i mange ulike lederskapsprogram, som tillit – produktivitet – lederskap – kultur.

Vi hjelper organisasjoner med å oppnå resultater som krever endring i atferd. I tillegg har vi et spesialdesignet program rettet mot barn og ungdom som hjelper dem med å styrke sin selvtillit, utvikle samarbeidsevner, kreativ tenking og kommunikasjonsferdigheter. Dette programmets tidløse og verdibaserte prinsipper, høster mye anerkjennelse internasjonalt.

www.franklincovey.no

I FUS barnehagene jobber vi for at alle våre 12.000 barn skal utvikle sitt fulle potensial. Gjennom aktiviteter, lek og oppdagelser, skal hvert barn oppleve mestringsfølelse og anerkjennelse. Det er derfor vi sier at «Alle barn er best!»

 Kom innom vår stand på Barnehage 2016 og møt noen av våre pedagoger, daglig ledere og administrativt ansatte, som kan fortelle mer om hvordan de jobber for å skape Norges beste barnehager.

På vår stand vil du også møte ansatte i Trygge Barnehager, som etablerer, eier og drifter barnehager. Vil du vite mer? Les mer på www.fus.no og www.tryggebarnehager.no eller på facebook.com/FUSbarnehagene. 

Gyldendal Norsk Forlag er et av Norges største forlagshus. Vi er et kultur- og kunnskapsforlag som byr på litterære kvaliteter, opplevelser og kunnskap både på papir og i elektronisk form. Vi har lange tradisjoner, noe som setter krav til oss som kunnskaps- og kulturleverandør. Vårt mål er å være Norges mest attraktive forlagshus for lesere, forfattere, samarbeidspartnere, ansatte og kunder. Gyldendal Akademisk har litteratur og læringsverktøy for alle som er innom barnehagen – barn, assistenter, barnehagelærere, barnehageeiere og foreldre.

www.gyldendal.no/akademisk

Handelshøyskolen BI er Norges største handelshøyskole. De tilbyr videreutdanningsprogrammet Nasjonal lederutdanning for styrere i barnehager, som er et tilbud til styrere i offentlig og private barnehager som ønsker å fullføre den nasjonale styrerutdanningen. Programmet tar utgangspunkt i de utfordringene styrere i norske barnehager står overfor. Utdanningen vil ha et sterkt fokus på bedring av barnehagens kvalitet og på å gjøre styrere trygge på seg selv i lederrollen.

Studiet er tilrettelagt for både nytilsatte styrere og de med lengre erfaring fra offentlige og private barnehager.

 www.bi.no

Hoppensprett eier og drifter 16 barnehager fra Vesterålen i nord til Austevoll i vest, men hvor størstedelen er lokalisert på Romerike. Vi har også to idretts-SFO, én barneskole og én ungdomsskole i tillegg til idrettshall og skisenter.

Vår visjon er å inspirere små og store mennesker til et liv i bevegelse og en sunn innstilling til kosthold og mosjon. Vi vil også inspirere hvert enkelt menneske til ledelse av eget liv, livsmestring og livsglede. Vårt utgangspunkt er at «Barn har bare én barndom» og vi vil være med og bidra til at den blir full av gode opplevelser.

«…det lille ekstra» er vårt varemerke og det skal merkes godt enten man er barn, ungdom, foresatt eller ansatt.

www.hoppensprett.no

Hoppin AS er en ung gründerbedrift som eies og drives av Christine Topland og Silje Strand, som begge har lang erfaring innen design og utvikling av teknisk og funksjonell bekledning. Vårt mål er å bli best på arbeidsbekledning til barnehageansatte. Høsten 2016 lanserer vi Hoppindressen, som holder deg tørr og varm med stil. Vi vil gjøre deg, som har verdens viktigste jobb, stolt og synlig i denne herligheten av en heldress.

www.hoppin.no 

Idrettsbarnehage AS eier og driver 12 barnehager i Norge. Vi har utviklet konseptet Idrettsbarnehage, som bygger på en grunnleggende forretningsidé om at; «vi vil at barna skal bli trygge på seg selv gjennom bevegelsesglede, sunt kosthold og gode holdninger». Vi følger Lov om barnehager og Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver, og innlemmer de krav disse har gjennom vår felles metode; pedagogisk idrett. Gjennom felles samarbeid og høyt faglig fokus ønsker vi å bedre kvaliteten for barn, foresatte og ansatte i barnehager. Vi arbeider etter visjonen «Vi skal skape en barnehage det stråler av» og håper å sette en ny standard for barnehagedrift i Norge. 

www.idrettsbarnehage.no

Ishavskraft AS er Nord-Norges største strømleverandør med ca. 100.000 kunder over hele landet. Vi jobber kontinuerlig med bærekraftige og fremtidsrettede løsninger for de globale miljø- og klimautfordringene, og selger ren strøm fra fornybare energikilder som vann og vind. Vi tilbyr prisvinnende kundeservice og er sertifisert som Miljøfyrtårn og ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Selskapet er for 2015/2016 tildelt European Business Awards, i kategorien Environmental & Corporate Sustainability.

www.ishavskraft.no

 

IST Norge AS har i 30 år levert IT-løsninger og tjenester i den hensikt å lage hverdagen og virksomheten bedre for alle som jobber i og med barnehage. 

Med IST Applications får ansatte og foreldre/foresatte tilgang til et bredt spekter av tjenester som gjør hverdagen enklere og mer effektiv. Her finner du informasjon om alt fra hvilke barnehager og SFO som er tilgjengelige, til funksjoner for søknad, hente/levere og kommunikasjon. Alt på ett sted og tilgjengelig døgnet rundt. IST leverer i dag løsninger for barnehageopptak til ca 100 norske kommuner, både store kommuner som Oslo, Bergen og Trondheim, samt små kommuner som Naustdal og Skiptvet.

www.ist.com

Jobzone har en visjon om å være ”den beste arbeidsgiver” i bemanningsbransjen. Vi legger stor vekt på holdninger og verdivalg i arbeidsforholdet, og våre etiske regler skal underbygge vår visjon. Visjonen innebærer at Jobzone skal være det bemanningsselskapet som er tettest på vikarer og kunder, og som alltid skal være tilgjengelig når de trenger oss. Hver kunde og vikar skal ha sin egen personlig kontaktperson i Jobzone som kjenner godt deres behov, krav og ønsker.

Som «beste arbeidsgiver» skal Jobzone  ha gode sosiale og faglige aktivitetstilbud til våre vikarer. Dette bidrar til økt tilhørighet, trygghet og engasjement.

Jobzone arbeider ut i fra tanken om at det bemanningsselskapet som er mest attraktivt for jobbsøkere og vikarer, også vil bli fortrukket av kundene

www.jobzone.no

Kanvas er en av Norges ledende barnehageaktører, med 63 barnehager i 13 kommuner i Norge. I 30 år har Kanvas vært pådriver for å bedre barns oppvekstvilkår og foreldrenes hverdag. 

Kanvas driver etter ideelle prinsipper og tar ikke ut utbytte. Dette gir oss muligheten til å jobbe kontinuerlig med kvalitetsutvikling og kompetanseheving. Blant annet har vi et mål om minst 50 prosent barnehagelærere i Kanvas-barnehagene.

www.kanvas.no

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Fra starten har vi både fokusert på å kunne tilby markedets laveste priser og de beste løsningene. Vi er i kraftig vekst på privatmarkedet, men ikke alle vet at vi også er lengst fremme med bedriftstilbudet vårt. Vi leverer i dag til flere tusen fornøyde bedrifter, både offentlige og private, som både får betale med faktura og har et helt annet vareutvalg tilpasset storforbrukere.

Selskapet ble startet i 2013 av 10 gründere med mål om å lage Norges beste handleopplevelse for dagligvarer og for å gjøre hverdagene friere og enklere. Nå er kolonial.no det selskapet i sin kategori med raskest vekst i hele Norden og har mer enn 200 ansatte.

www.kolonial.no

Vår visjon er å være en ledende leverandør av kunnskaps- og informasjonsprodukter til Kommune-Norge.

Kommuneforlaget kombinerer innholdskompetanse med teknologi, og målet er å være kommunenes samarbeids- og fornyingspartner. Våre produkter skal bidra til høy kvalitet og mer effektiv tjenesteyting i kommunal sektor. 

Vi legger vekt på å utgi relevante fagbøker, og målet er at våre lesere skal finne kunnskap, inspirasjon og hjelp til å løse utfordringer i sitt daglige arbeid.

www.kommuneforlaget.no

KOMPAN har levert lekeplasser til barn over hele verden i mer enn 40 år. Nå tar vi et stort steg og flytter innendørs med et nytt innredningskonsept.

Konseptet bygger på løsninger spesielt beregnet for innemiljøer, som fremmer barns trivsel og motiverer til lek og læring.

 Konseptet er utviklet på bakgrunn av innspill fra internasjonal forskning og forskere og er løpende testet i praksismiljøet (barnehager) til barn sammen med øvrig fagfolk.

Det fleksible og modulære designet betyr at basismoduler og tilbehør kan skifte funksjon i løpet av en dag – fra å være en del av en utfordrende hinderløype, en koselig rollelekkrok, et stille hjørne for ro og fred eller et kreativt verksted.

 KOMPAN FLEX system har akkurat vunnet et anerkjent Fransk designpris JANUS L’Espace de Vie 2016.

www.kompan.no

 

Komplettfritid AS har over 76 års erfaring innen produktgruppene: fritidsklær, turutstyr, fiskeutstyr og båtutstyr.

Vi jobber til enhver tid med å utvikle vårt produktsortiment, hvor Lars Monsen er nettbutikkens fanebærer og ekspertpanel. 

www.komplettfritid.no

Lekolar er Nordens største totalleverandør til barnehage, skole og institusjon. Med nesten 40 års kontinuerlig kontakt med barnehager og skoler har vi opparbeidet oss god kunnskap og innsikt i både barns og pedagogers behov og hverdag.

Vi har over 20.000 produkter i vårt sortiment og hvert eneste produkt er omhyggelig valgt ut for å oppfylle de pedagogiske og praktiske kravene våre kunder har rett til å stille. 

www.lekolar.no

Lubeco er en landsdekkende hygienepartner som jobber tett med barnehager for å sikre riktig og god hygiene i en hektisk hverdag. Vi har laget et konsept som også gjør håndvask mer morsomt for barna. Med rett fokus vil vi få et lavere sykefravær. Vi tilbyr dispensere, industrioppvaskmaskiner, riktige produkter og opplæring til dine ansatte. Hjelper deg med lovpålagt IK-mat og HACCP slik at mattilsynet kan ønskes velkommen. Som den eneste hygieneleverandøren i landet har vi utviklet et elektronisk IK-mat/HACCP system som vi  skreddersyr til din bedrift.

Vi tilbyr forebyggende kontroll med rapport av din oppvaskmaskin, risikoanalyse og kartlegging av førstehjelp som hjelp til din HMS. Lubeco garanterer personlig og rask service. Våre næringsmiddelteknologer og dedikerte barnehagepersonell utfører hygieneveiledninger i din barnehage og holder kurs for barnehageansatte – dette gir vi deg som en del av vår personlige service til din bedrift. 

«Det blir som avtalt. Rent, rett og slett»

www.lubeco.no

Lyreco  i Norge er, sammen med Lyreco i Danmark og Sverige, skandinavias ledende leverandør av forbruksmateriell til næringslivet. 
Som følge av vårt fokus på å holde et høyt servicenivå får vi fornøyde kunder, og vår positive utvikling kan fortsette.
•  Ingen fraktkostnader uansett ordrestørrelse Fri retur innen 30 dager •  Ved bestilling innen kl. 16.00 – leveranse neste arbeidsdag.
Vår kvalitetsgaranti: 3 x 99:  Av våre 3500 ordrer pr dag er 99 prosent feilfri, 99 prosent er uten restordre og 99 prosent leveres til rett tid.

www.lyreco.com

Læringsverkstedet er av Norges største private barnehageaktører som eies og drives av ekteparet og pedagogene Randi og Hans Jacob Sundby. Vi har over 100 barnehager fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord, og mer enn 3.000 ansatte som hver dag jobber for å få over 8.000 barn til å føle seg verdifulle. 

Læringsverkstedet. Vi får verdens viktigste verdier til å vokse! 

www.laringsverkstedet.no

 

Vi leverer oppvaskløsninger for profesjonelle kjøkken, vaskeriløsninger for profesjonelle og systemløsninger for sykehus, laboratorier, dental- og legepraksis.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger, avhengig av bransje.

www.miele-professional.no

Vi utformer og utvikler lekemiljø på alle nivåer. Ute og inne i barnehagen. Milas leverer alt en barnehage trenger, og jobber konstant med utvikling. På 16 år har Milas utviklet seg til å bli største norske leverandøren ved daglig å jobbe med kvalitet og service som hovedmål.

Vi har lokale konsulenter over hele landet, men også prosjektavdelinger som håndterer mindre og større prosjekter. 

www.milas.no 

MILLE OG MA er navnet på to søsken ullsokker og forkortes til MILLEMA.

De har til felles at de elsker ull og sterke farger. De er tøffe og slitesterke og liker å skrive navnet sitt på innsiden av sokken, og de liker at størrelsen viser hvor store de er.

Det er bestefar som lager sokkene, og derfor setter de veldig pris på dem.

www.milema.no

MyKid leverer digitale, smarte, og intuitive kommunikasjonsløsninger til barnehager, kommuner og kjeder i Norge.

Vi brenner for en enklere hverdag i barnehagen og hos småbarnsfamiliene. Kan vi bidra til at barna i barnehagen din vinner mer av din tid som barnehageansatt og at dine ansatte får tid til å gjøre ting de ikke har fått prioritert tidligere pga MyKid, så har vi lykkes.

Over 500 barnehager opplever dette med Mykid idag i hele landet.

www.mykid.no

Vi er et ressurssenter som bidrar til å styrke arbeidet med kunst- og kulturfagene i hele opplæringsløpet. Målgruppen er lærere, ledere og andre ansatte i barnehage og skole samt barnehage- og skoleeiere.

Senteret utvikler og sprer støtte- og veiledningsmateriell, samt resultater fra forskning til sektoren.

www.kunstkultursenteret.no

Nasjonalt senter for mat, helse og fysisk aktivitet er et ressurssenter opprettet i samarbeid mellom Kunnskapsdepartementet og Helse- og omsorgsdepartementet.

Senteret skal gjennom sitt arbeid bistå barnehager i å iverksette og gjennomføre den nasjonale utdannings- og helsepolitikken. Målet er å styrke barnehagens rolle som helsefremmende og forebyggende arenaer, og redusere sosiale ulikheter. 

Senteret holder konferanser og formidler pedagogiske nettressurser, relevant forskning og eksempler på god praksis.

www.mhfa.no

 

 

New Chance er en humanitær stiftelse som jobber aktivt for å trygge oppveksten for barn i området Goma, DR Kongo. 

Stiftelsen skal i første omgang bygge og drifte et barnehjem/senter for barn som er offer for krigshandlingene i området.  I andre rekke skal stiftelsen gi ungdommer i Goma utdanning og opplæring i yrkesfag. Dette for å sikre dem bedre muligheter når de skal ut og klare seg selv.

Senteret skal i hovedsak drives av personer som tidligere har vært i lignende situasjoner og fått hjelp. Derfor navnet «New Chance». Dette gir dem muligheten til selv å hjelpe.

Bygging og drift av senteret finansieres ved fadderordning, gaver, frivillige bidrag og byggeturer.

Vårt omfattende varesortiment gir våre kunder større valgfrihet og flere muligheter. I samarbeid med markedsledende produsenter, kan vi tilby et bredt varespekter som rommer det små og store virksomheter trenger i det daglige. Vi er en landsdekkende leverandør av kontor og datarekvisita, storhusholdning, emballasje, medisinske forbruksvarer, møbler og interiør. 

Norengros ønsker å være din støttespiller i alle ledd - det er detaljene som avgjør!

 www.norengros.no 

Norlandia Barnehagene driver 60 barnehager i Norge og 40 barnehager i Sverige, i tillegg til barnehager i Finland og Nederland. Våre norske barnehager ligger i regionene Oslo, Romerike, Vest ( Bergen), Nordland (Bodø) og Nord (Tromsø).

Vi er en verdibasert virksomhet og er kompetente, ambisiøse, respektfulle og energiske i arbeidet vi gjør hvor forskning, innovasjon og kompetanseutvikling står i fokus. Barnets beste er det viktigste for oss og vi setter pedagogisk kvalitet og systematisk utvikling på agendaen. Vi har som mål å være ledende på kvalitet. 

Vi er opptatt av å bidra til gode oppvekstmiljøer for barn, der relasjonen mellom barn og voksen preges av nærhet og omsorg. Anerkjennende, trygge og stabile tilknytningspersoner i barnehagen støtter, stimulerer og oppmuntrer samspill mellom barna, gir opplevelse av tilhørighet og å være verdifull. En pedagogikk basert på kjærlig omsorg, sikrer den gode kvaliteten i tilbudet vårt!

http://norlandiabarnehagene.no

Kvalitet er når kunden kommer i retur og ikke varen, er vårt motto. Etter snart fem år på markedet er vi nå totalleverandør til barnehager av møbler og lekemiljøer både ute og inne. Vi satser stort på å ha den beste prisen på kvalitetsutstyr.

 www.norplay.no

Norsk Montessoriforbund er en samlende medlemsorganisasjon for de norske montessoriskolene og montessoribarnehagene. Vi arbeider for å bidra til økt interesse for og kunnskap om montessoripedagogikk i Norge. 

I Norge har vi hatt montessoribarnehager siden 1969 og montessorigrunnskoler siden 1989. Frihet og orden, det tilrettelagte læringsmiljøet, gjensidig respekt og ansvar for omgivelsene, er begreper som går som en rød tråd gjennom montessoripedagogikkens filosofi. Førskolebarnets absorberende sinn, materiellet, de sensitive periodene, og behovet for selvstendighet og mestringsfølelse er fundamenter i montessoripedagogikken.

www.montessorinorge.no/

Norsk Noteservice er utgiver av en rekke populære barnehage- og skolebøker. Blant utgivelsene finnes «Jonas i Jungelen», «Jonas nesten skolegutt» og «Mia det er meg» av Hogne Moe, «Mer musikk med de minste» og «Allabasalla» av Åslaug Berre, og «Syng og lær»-bøkene til Tom Næss. Vi har også gitt ut «Sirkus Millijossi» av Caroline H. Herding og Malin Lybeck, og «Da Leo møtte Åkken Bom på månen» av Astrid Tveter. Vi har også gitt ut en rekke ukulelebøker, blant annet Norges mestselgende lærebok for ukulele, «Spill ukulele!» av Pelle og Tone Joner, og «Syng og spill med barna» av Øivind Madsen.

www.noteservice.no

Opplysningskontoret for frukt og grønt er en stiftelse uten kommersielle interesser. Matglede, sammen med helse og ernæring står sentralt i vårt budskap. Vi ønsker å inspirere og motivere barnehager til å servere mer frukt og grønt i tråd med myndighetenes anbefalinger. Alle barnehager er velkommen til å bli en 5 om dagen-barnehage. Konseptet er helt gratis og over 3500 barnehager er allerede med. Barnehagen får en gratis inspirasjonspakke og de ansatte får mulighet til å ta et fargerikt gratis e-læringskurs om barn og kosthold.

www.frukt.no

 

Vi er pedagogene i bemanningsbransjen! Pedagogisk VikarSentral leverer vikartjenester til utdanningssektoren. Våre 2000 engasjerte vikarer bidrar til å gi barn og unge et godt og trygt læringsmiljø.  Selskapet vårt har også en økende satsing på kurs- og rekrutteringsvirksomhet.  Våre kontor ligger i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø.

http://www.pvs.no/

Som kunde i Phonero får du markedsledende betingelser på mobil og telefoni til din bedrift - med Telenordekning. Phonero har 250.000 fornøyde brukere som ringer på lave priser i inn og utland. Phonero Bedriftsnett er markedets mest moderne telefoniløsning med over 100.000 brukere i Norge. I tillegg gir vi våre kunder gratis tilgang til mange nyttige og kostnadsreduserende tjenester i Phonero Bedriftsportal og Phonero Mobil App. Best på pris og løsning!

www.phonero.no

PRIMTABLE AS er en virksomhet som utvikler, produserer og selger profesjonelle dagtavler/dagsplaner.

PRIMTAVLA er en dagtavle som består av en magnettavle og morsomme aktivitetskort som er lette å bruke for barn og voksne. Dagens aktiviteter settes opp i kronologisk rekkefølge og  gir alle barn en mulighet til å se hva som skal skje. PRIMTAVLA er en profesjonell dagtavle som hjelper din barnehage til roligere barnegrupper, bedre overgangssituasjoner og forutsigbarhet i hverdagen. Dette er et pedagogisk verktøy som hjelper til å inkludere barn med spesielle behov og minoritetsspråklige barn på en enkel og lærerik måte. PRIMTAVLA gir din barnehage mulighet til å spare flere tusen kroner årlig ved å velge en ferdig utviklet og holdbar dagtavle som gir de ansatte mer tid til rådighet.

 PRIMTABLE AS sine produkter er utviklet og utprøvd av en rekke fagpersoner med kompetanse innen spesialpedagogikk, pedagogikk og psykologi. PRIMTABLE AS tilbyr også kurs og veiledning til barnehager i bruk av dagtavle.

www.dagtavle.no

 Redd Barna er en rettighetsorganisasjon som kjemper for at alle barn skal overleve, lære og være trygge – uansett hvem de er og hvor de bor. Vi er en del av internasjonale Redd Barna (Save The Children) som arbeider for og med barn i mer enn 120 land.

Det gjør oss til verdens største bevegelse for barn.

 Redd Barna deltar på Barnehage2016 med undervisnings- og nettvettmateriell, og vårt arbeid for å forebygge seksuelle overgrep mot barn, «Jeg er her».

 www.reddbarna.no

 

Redningsselskapet er en frivillig, humanitær medlemsorganisasjon. Vi jobber mot vår visjon; ingen skal drukne. Når det stormer som verst. Når noen er i nød. Når det står om sekunder. Da legger våre redningskvinner og redningsmenn ut på havet med ett mål for øyet; å redde liv.

Å redde liv er kjernen i alt vi i Redningsselskapet gjør. Det har det vært helt siden de to første redningsskøytene ble sjøsatt i 1893.

125 år senere er vi stolte over å ha reddet over 6.400 liv og at vi hvert år lærer 30.000 barn og unge sjøvett. Men vi er ikke i mål. Årlig drukner over 100 mennesker i Norge. På verdensbasis drukner i underkant av 400.000 mennesker hvert år. Visjonen vår er at ingen skal drukne.  Derfor jobber vi hver dag for å bedre sikkerheten til sjøs.

www.redningsselskapet.no

Selskapet Renholdssoner har utviklet renholdssoner® som er et unikt og varemerkebeskyttet system, for å stoppe smuss og fuktighet fra å komme inn i barnehager. Systemet er utviklet i nært samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund, og anbefalt av dem siden 2008. Renholdssoner er det eneste mattesystemet som dokumentert bidrar til økt livskvalitet for personer med luftveissykdommer.

Vi har installert mer enn 13.000 renholdssoner over hele landet og har mange gode referanser. Vårt internasjonale merkenavn n3zones® ble lansert i Sverige, høsten 2014.

www.renholdssoner.no

Initial er verdensledere innen levering av effektiv og profesjonell toalettservice til virksomheter. God hånd hygiene starter tidlig, derfor er det viktig å velge riktige barnehageprodukter, samtidig som man lærer barn god håndhygiene gjennom lek og sang. Med riktig hygiene reduseres sykefraværet blant barn og ansatte. Initial har løsningen på riktig hygiene.

Vi leverer en skreddersydd og komplett hygienetjeneste med produkter til store og små på toalett og stellerom. Våre barnehageeksperter kan også gi veiledning og kurs for å innarbeide gode hygienevaner.

Initial, er en del av Rentokil Initial, og som eksperter på flere områder, tilbyr vi også matteservice, skadedyrkontroll og mattrygghet.

www.rentokil.no

 

Vi er et godt etablert ressursbyrå for barnehager og skoler på Østlandet. Våre vikarer skaper gode barndomsminner hver dag. Når behovet for vikar dukker opp, hjelper vi deg, også samme dag.

Du finner oss i Akershus, Oslo, Vestfold og Buskerud. 

www.ressursen.no

Røde Kors Førstehjelp er landsdekkende og hovedleverandør for førstehjelpskurs, førstehjelpsutstyr og hjertestartere til mange av landets største bedrifter.

Selskapet leverer over 2.000 årlige førstehjelpskurs og med ca. 30 000 kursdeltagere, er vi den største norske leverandøren av godkjente førstehjelpskurs i Norge. Kursholderne er lokalt plassert, noe som sikrer kundene rask levering av kurs og utstyr. 

www.rodekorsforstehjelp.no

Kunnskapsdepartementets Senter for IKT i utdanningen har som målsetting å styrke den digitale kompetansen i barnehagen, skolen og lærerutdanningene. Senteret skal bidra til økt kompetanse hos ansatte i barnehagen og grunnopplæringen. 

Å kunne bruke IKT, ulike medier og digitale verktøy i barnehagen handler om å styrke og fornye det pedagogiske arbeidet i et digitalt perspektiv. Senter for IKT i utdanningen har utviklet et omfattende ressurs- og veiledningsmateriell. 

www.iktsenteret.no 

Servicegrossistene er en landsdekkende grossistkjede i storhusholdningsmarkedet og består av 21 lokalt forankrede grossister som i 2015 omsatte for ca. 3,3 milliarder kroner. Vi er en fullsortimentsgrossist og leverer til hotell, restaurant, kantine, fastfood, offentlig- og maritim sektor. 

Hver eneste dag leverer Servicegrossistene ferske varer til storhusholdningskunder i hele Norge, både til lands og til vanns. Våre grossister er lokalt forankret og alltid i nærheten. 

www.sg.no

 

Sikkerhetsrommet.no er et nettbasert kurs- og opplæringsystem utviklet av fagfolk for å øke sikkerheten i norske barnehager. Ved bruk av film og visuelle virkemidler vil vi redusere antall skader og hendelser som kan føre til skader.

Opplæringen/kurset avsluttes ved at brukeren gjennomfører og består en sluttest, og dermed mottar et personlig sikkerhetskort som bevis.

www.sikkerhetsrommet.no

Stine Sofies Stiftelse arbeider hver dag for en barndom uten vold ved å:

·         Forebygge vold og overgrep mot barn
·         Avdekke vold og overgrep mot barn
·         Ivareta det voldsutsatte barnet og deres pårørende
·         Påvirke myndighetene for å styrke rettssikkerheten

Vårt arbeid:
Per i dag er vi seks heltidsansatte med ulike arbeidsområder. Det er kort vei til beslutningstakerne, noe som gjør oss til en effektiv og handlekraftig stiftelse.
Gjennom våre prosjekter søker vi å forebygge og avdekke vold mot barn. I dag arbeider vi forebyggende på mange områder, slik at barn ikke skal oppleve vold eller seksuelle overgrep. Vi har også fokus på avdekking gjennom å styrke personer som arbeider og omgås barn.

www.stinesofiesstiftelse.no

 

Storebrand er markedsleder i det norske pensjonsmarkedet. Vi gjør det enkelt å være kunde gjennom ledende betjeningsløsninger og gir de ansatte god langsiktig avkastning gjennom bærekraftig sparing. I tillegg får de ansatte hjelp til å forstå hva de ligger an til å få når de slutter å jobbe og får gode råd om hva de selv kan gjøre for å få en bedre pensjon. 

www.storebrand.no

 

Tress Sport & Lek er Skandinavias ledende leverandør av idrettsutstyr til skole og barnehage. Vi har 40 års erfaring med lekeplass, og tilbyr totalløsninger for aktivitet ute og inne.

Vårt fokus er produkter som gir læring gjennom lek.

Lang fartstid i bransjen og god dialog med kunder, har gitt oss kompetansen til å sette sammen et bredt sortiment tilpasset pedagogiske og praktiske krav.
Vi drives av ønsket om å tilby varer som fremmer en bevegelseskultur, båret frem av positive menneskelige samspill, sunnhet og opplevelse.

www.tress.no.

 

– Trygge lekemiljøer for barn. Trigonor er totalleverandør av leke og innemiljøer

TRIGONOR er et norskeid familieselskap som ble etablert i 1991, og er idag en av få totalleverandører av lekemiljøer til barnehager, skoler og skolefritidsordninger. Som en liten, effektiv organisasjon kan vi enkelt omstille oss for å betjene kunder med behov i stadig endring. Dette betyr rask respons ved bestilling, tett oppfølging og korte leveringstider. I tillegg tilbyr vi også totalentrepriser for komplette lekeplasser via idéutvikling, prosjektering, montering og videre vedlikehold.

www.trigonor.no

 

Troll i ord er et verktøy for systematisk språkstimuleringsarbeid i barnehage og skole. Gjennom Troll-i-ords eventyrunivers møter barna kjente norske folkeeventyr og eventyr med opprinnelse fra andre deler av verden. Troll i ord kombinerer konkreter og digitalt innhold med fortellestemmer på over 30 språk for pc, nettbrett og interaktiv tavle.

Verktøyet passer særlig godt for barn i alderen 3 til 8 år og egner seg godt i barnegrupper der flere språk er representert. 

 www.trolliord.no

Trygg Trafikk er en landsdekkende organisasjon som jobber for at færrest mulig skal bli alvorlig skadet eller drept i trafikken. Vi gjennomfører kampanjer og prosjekter, og gir opplæring og informasjon om trafikksikkerhet til barnehager, skoler, bedrifter, kommuner og myndigheter. Barnas Trafikklubb har i 50 år gitt barn, og foreldre, inspirasjon og kunnskap om trafikkopplæring. I forbindelse med 50 års-jubileet, relanseres klubben og blir fylt med nytt og spennende digitalt og analogt innhold for barnehager, barn og foreldre.

www.tryggtrafikk.no

Det er en kunst å skape gode lekemiljø til barn. Det er mange hensyn som skal tas for å gi barn en kvalitativ og utviklende start på deres liv i barnehagen.

UNIQA er en totalleverandør av møbler og lekeplasser til barnehager. Sammen med våre kunder skaper vi unike lekemiljø til barnehagens unike barn.

www.uniqa.no 

Med over 166.000 medlemmer er Utdanningsforbundet landets suverent største fagforening for pedagoger, og den nest største fagforeningen i Norge. Vi organiserer lærere og ledere i skole, barnehage og voksenopplæring, lærerstudenter, lærerutdannere og ansatte i pedagogisk støttesystem. Som landets største lærerorganisasjon organiserer vi klart flest lærere i barnehagen.

Vi jobber for å øke andelen barnehagelærere og sikre en god grunnbemanning i barnehagen – til det beste for barn, foreldre og ansatte. Utdanningsforbundets mål er at hver barnehage skal ha minst 50 prosent barnehagelærere.

www.utdanningsforbundet.no

Med Vigilo Barnehage får du markedets mest robuste kommunikasjonsløsning, men også:
• All informasjon og alle daglige rutiner
• Planlegging, dokumentasjon og refleksjon
• Oversikt, statistikk og dokumentasjon
• Gratis apper for ansatte og foresatte med pushvarsling

Som ansatt vil du først og fremst oppleve at Vigilo gir deg alt du allerede gjør og forholder deg til i barnehagehverdagen samlet på ett sted. Mer enn 300 barnehager har oppdaget at Vigilo Barnehage er så mye mer enn en kommunikasjonsløsning. Besøk standen vår og se hvordan din barnehage GRATIS kan komme i gang.

barnehage.vigilo.no

Barn i Norge trenger voksne. Voksne for Barn er en ideell medlemsorganisasjon som i over 50 år har jobbet for god psykisk helse og trygge oppvekstsvilkår for alle barn. Vi ser, lytter til og lærer av barn, og gir oss ikke før de blir tatt på alvor. Slik bygger vi styrke og robusthet hos barna.

www.vfb.no

Del siden på: