Sprek barnehage vant tursekk

Linda Eik fra Læringsverkstedet Hasla meldte seg på Barnehage 2018 før 15. januar og får nå en tursekk tilsendt i posten.

Linda Eik vant en tursekk på 36 liter fra Deuter og det passer nok godt. Læringsverkstedet Hasla er en to-avdelings barnehage og ligger i Hasla på Fevik, og har både tur-, strandområder og Raet Nasjonalpark i nærheten. Barnehagen startet i 2005 som Portveien kultur - og naturbarnehage, og ble Læringsverkstedet i november 2017.

– Det var veldig hyggelig å vinne sekken. Barnehagen benytter seg mye av de flotte naturområdene vi har rundt oss når vi er på tur, og har to faste turdager i uka. Hos oss er natur og gode naturopplevelser viktig, sier Linda.

Barnehage 2018 er en nasjonal konferanse og fagmesse som arrangeres på Lillestrøm 6. og 7. juni. Arrangementet retter seg mot alle som jobber i kommunale og private barnehager.

Les mer og meld deg på!

– Jeg har meldt meg på denne konferansen fordi jeg tror det blir både lærerikt og spennende, avslutter en fornøyd vinner.