Prosjektleder for Barnehage 2016, Johnny Raanes, gleder seg til å åpne dørene på Lillestrøm om to uker.

Over 1600 påmeldt til Barnehage 2016 – kommer du?

Om to uker braker det løs på Lillestrøm. 25 foredrag, 90 utstillere og over 1600 deltakere kommer til Barnehage 2016.

Har du ennå ikke meldt deg på? Det er fortsatt ledige plasser til Barnehage 2016 på Lillestrøm 26. og 27. mai.

Det er tredje gang PBL og KS arrangerer barnehagekonferanse på Norges Varemesse i Lillestrøm – landets suverene storstue når det kommer til store og viktige arrangementer, som Barnehage 2016.

Hit kommer noen av de største foredragsholderne innenfor sektoren som:

Lene Chatrin Hansen
Kari Killén
Stine Sofies Stiftelse
Terje Melaas
Line Melvold

I tillegg kommer Statens barnehus og politiet for å fortelle hvordan de jobbet med overgrepssaken i en barnehage i Tromsø i 2015.

Se hele programmet.

Se videoer av foredragsholderne.

Sett sammen din konferanse
Du kan selv sette sammen din egen konferansemeny basert på egen interesse eller behovet for kompetanseheving i barnehagen. Er dere flere fra samme barnehage som deltar, så kan dere skreddersy en konferansepakke, hvor dere samlet får med dere alle de ulike foredragene og kan dele kompetansen i ettertid.  I tillegg til 25 foredrag utgjør Barnehage 2016 også en stor fagmesse med hele 90 utstillere. Benytt anledningen til å møte spennende leverandører innen blant annet:

Lekeplassutstyr
Turutstyr
Hobbyartikler
Klær
Vikartjenester
Pedagogiske verktøy
Kosthold

Hele oversikten over utstillerne finner du på nettsiden våre.

Det er lagt inn god tid under konferansen begge dagene til å besøke standene.  Kanskje får du med deg ett eller flere gode messetilbud i bagasjen?
Det beste av alt er prisen. To dager på konferanse med alle foredragene, messeområdet og all servering får du for bare 1.995 kroner.

Gode rabatter
Har du behov for å fly eller trenger hotellovernatting i forbindelse med din deltakelse på Barnehage 2016, så har vi gunstige reise- og overnattingsavtaler med Norwegian og utvalgte Thon-hoteller.

Ønsker du å bo i Oslo sentrum kan du få med deg hovedstaden og alt det den har å by på kveldstid. Lillestrøm ligger bare en ti minutters togtur fra Oslo S og Norges Varemesse kun en kort spasertur fra togstasjonen.

Se oversikt over de ulike hotellene og flyrabatt her.