Om oss

Barnehage 2018 er en nasjonal konferanse og fagmesse som arrangeres på Lillestrøm 6. og 7. juni. Arrangementet retter seg mot alle som jobber i landets kommunale og private barnehager.

Vi åpner for påmelding høsten 2017.

Målet med Barnehage 2018 er å:

• La deg få oppleve et bredt utvalg foredrag fra hele fagfeltet
• Bidra til å gi deg faglig utvikling, inspirasjon og kunnskap
• Gi deg mulighet til å treffe aktuelle bedrifter, organisasjoner og utdanninger

Se hva som skjedde  da vi arrangerte konferansen i 2016!

Sett sammen ditt eget program
Barnehage 2018 omfatter flere parallelle konferanser som alle har som mål å øke kvaliteten i barnehagen. Akkurat nå jobber prosjektgruppen med å sette sammen spennende foredrag.

Fagmesse med mange utstillere
Barnehage 2018 omfatter også en fagmesse der en rekke leverandører, organisasjoner og foreninger speiler mangfoldet innenfor barnehagesektoren.
Både i 2012, 2014 og 2016 ble alle utstillerplassene utsolgt.

Historikk
Arrangementet gikk første gang av stabelen i 2012. Da skapte 2.400 deltakere over to dager, 40 foredragsholdere og 95 utstillere historie på Lillestrøm. Den viktigste møteplassen for oss som jobber i barnehage var et faktum! En stor suksess ble det også da arrangementet ble holdt i 2014 og i 2016.