Om oss

Barnehage 2016 er en nasjonal konferanse og fagmesse som arrangeres på Lillestrøm 26. og 27. mai 2016. Arrangementet retter seg mot alle som jobber i landets 6.200 kommunale og private barnehager.

Pris:

• 1.995 kroner for begge dagene
  • 1.195 kroner for én dag (alle priser eks. mva.).

Her kan du melde deg på!

Målet med Barnehage 2016 er å:

• La deg få oppleve et bredt utvalg foredrag fra hele fagfeltet

• Bidra til å gi deg faglig utvikling, inspirasjon og kunnskap

• Gi deg mulighet til å treffe aktuelle bedrifter, organisasjoner og utdanninger

Sett sammen ditt eget program

Barnehage 2016 omfatter flere parallelle konferanser som alle har som mål å øke kvaliteten i barnehagen.

Fagmesse med spennende utstillere

Barnehage 2016 omfatter også en fagmesse der en rekke leverandører, organisasjoner og foreninger speiler mangfoldet innenfor barnehagesektoren.

Både i 2012 og i 2014 ble alle utstillerplassene utsolgt. Salget av standplasser til Barnehage 2016 er nå godt igang. Ønsker du å bli utstiller?

Historikk

Arrangementet gikk første gang av stabelen i 2012. Da skapte 2.400 deltakere over to dager, 40 foredragsholdere og 95 utstillere historie på Lillestrøm. Den viktigste møteplassen for oss som jobber i barnehage var et faktum! En stor suksess ble det også da arrangementet ble holdt i 2014.

Andreas Wahl var en av de mange foredragsholderne som vakte stor begeistring da han lærte bort kule triks deltakerne kunne gjøre i barnehagen!