Om oss

Barnehage 2018 er en nasjonal konferanse og fagmesse som arrangeres på Lillestrøm 6. og 7. juni. Arrangementet retter seg mot alle som jobber i landets kommunale og private barnehager.

Meld deg på Barnehage 2018 her

Dette er Barnehage 2018:

• 25 foredragsholdere
  • 100 utstillere i egen messedel
  • Motivasjon, inspirasjon og ny kunnskap
  • For alle som jobber i og med barnehager

Sett sammen ditt eget program
Barnehage 2018 omfatter flere parallelle konferanser som alle har som mål å øke kvaliteten i barnehagen. Akkurat nå jobber prosjektgruppen med å sette sammen spennende foredrag.

Fagmesse med mange utstillere
Barnehage 2018 omfatter også en fagmesse der en rekke leverandører, organisasjoner og foreninger speiler mangfoldet innenfor barnehagesektoren. Selve messen er gratis for alle som vil komme og se.
Både i 2012, 2014 og 2016 ble alle utstillerplassene utsolgt.

Historikk
Arrangementet gikk første gang av stabelen i 2012. Da skapte 2.400 deltakere over to dager, 40 foredragsholdere og 95 utstillere historie på Lillestrøm. Den viktigste møteplassen for oss som jobber i barnehage var et faktum! En stor suksess ble det også da arrangementet ble holdt i 2014 og i 2016.