Her er programmet for Barnehage 2018

Programmet for Barnehage 2018 er nå klart. To dager spekket med spennende foredrag for deg som jobber i barnehage – for bare 990 kroner!

Barnehage 2018 arrangeres i Norges Varemesse på Lillestrøm 6. og 7. juni. For bare 990 kroner (!) får du to stappfulle dager med interessante og lærerike foredrag. Det er bare å ringe ut dagene i kalenderen og la deg inspirere av gode foredragsholdere, nyttige diskusjoner, treffe andre barnehagefolk og benytte muligheten til å gjøre en god handel i barnehagenes egne messedel.

Her er foredragholderne

• Ella Cosmovici Idsøe
  • Bianca Simonsen
  • Guro Øiestad
  • Ida Brantzæg
  • Ingrid Lund
  • Runa Spilling
  • Karin Gustavsen
  • Liv Berit Tønnesen
  • Per Alnervik
  • Pål Tangaard
  • Kaia Nordengen
  • Sara-Chlaes
  • Sondre Bjaberg
  • Svanaug Lunde
  • Synne Hall Arnøy
  • Truls Tømmerås
  • Adrian Lund
  • Camilla Otterlei
  • Ingunn Strøksen

Se program og saloppsett for de to dagene her

Samarbeid mellom KS og PBL

Det er KS og PBL som i samarbeid arrangerer Barnehage 2018.
– Vi er utrolig stolt av programmet som vi presenterer i år. Det er en helhetlig tankegang bak alle foredragene i det to dager lange programmet, sier Kari Vold Jensen fra PBL og Trond Kalhagen fra KS, som begge sitter i programkomiteen for Barnehage 2018.

Meld deg på i dag!

Mobbing og godt læringsmiljø
I arbeidet med programmet har de hatt et overordnet mål om å lage en konferanse med et verdibasert tema og det er to røde tråder som går igjen i alle foredragene – mobbing og godt læringsmiljø. Temaer som er høyaktuelle for hele barnehagesektoren og som barnehagene må være gode på for å kunne oppnå enda høyere kvalitet på barnehagene.

– Alle barn er forskjellige og alle barn skal passe inn i barnehagen uansett hvem de er. Sosial kompetanse blant de som jobber i barnehage blir et viktig tema med foredrag om mobbing, hjerneforskning, utviklingspsykologi og relasjoner. Det vil bli latter og det vil bli gråt i salen, sier de to i programkomiteen.

Egen gratis messedel
For å kunne tilby enda flere som jobber i barnehage muligheten til å delta på Barnehage 2018, er prisen i år halvert. Denne gangen vil ikke lunsj være inkludert i billetten, men Norges Varemesse har selv flere restauranter inne i messeområdet som har en rikholdig meny.
– Vi er glade for å kunne holde så lav pris at flest mulig skal få muligheten til å delta. Du finner ingen annen konferanse som gir deg to hele dager med foredrag for bare 990 kroner. Her får du med andre ord mye for pengene som kommer direkte til nytte i barnehagen, påpeker de to i programkomiteen.

Men det er ikke bare foredragene som gjør det interessant å sette av to dager i juni på Lillestrøm og Norges Varemesse. I en egen messedel som er gratis og åpen for alle som ønsker det, kan du besøke rundt 100 utstillere som alle har tilbud innenfor alt fra uteklær, mat, møbler og leker til førstehjelp og forsikring – for å nevne noe.

– Som på alle andre messer kommer utstillerne med gode messetilbud så her er det mulighet for å gjøre noen gode avtaler til barnehagedriften, sier Kari Vold Jensen.