Han kommer til Barnehage 2016

Kjetil Rolness, også kjent som Jens Pikenes i Penthouse Playboys, kommer til Barnehage 2016 for å snakke om det nye sterke kjønn – kvinnen!

Det er bare å glede seg til mai og Barnehage 2016. For nå er det klart at sosiologen, forfatteren og artisten, Kjetil Rolness kommer til Nordens største barnehagekonferanse med sitt foredrag «Kvinnen – det nye sterke kjønn!»

Meld deg på Barnehage 2016 og sikre deg plass på Nordens største barnehagekonferanse nå!

Populær

Kjetil Rolness er en av Norges mest populære foredragsholdere. Han lover et annerledes og underholdende skråblikk på likestillingslandet Norge, hvor han tegner et litt annerledes bilde av kvinner i dag, enn de tradisjonelt har vært fremstilt.

Kvinnen rår over hjem og barn. Kvinnen er innkjøpssjefen. Kvinnen overtar stadig flere mannsbastioner – i utdanning, offentlighet og næringsliv, mens mennene lurer på hva som skjedde?

Og mens mennene kanskje sitter målløs og leter etter svaret på når og hvordan de ble satt på sidelinjen, løper ifølge Rolness medier og annonsører i flokk etter den unge, urbane, kravstore og kjøpesterke kvinnen.

– Gjør de rett i det? Har vi å gjøre med en viktig målgruppe, eller finnes hun bare i markedsførernes våte drømmer, er spørsmål Rolness stiller i sitt humørfylte foredrag.

Fakta om Kjetil Rolness:

• Norsk sosiolog, artist og skribent. Rolness er magister i sosiologi og har tidligere vært amanuensis i markedsføring ved Høgskolen i Lillehammer og prosjektleder i Norsk Form.
  • Han er i tillegg spaltist i dagbladet og har gitt ut fem bøker, deriblant den kritikerroste debutboken vulgær og vidunderlig.
  • Under pseudonymet Jens Pikenes er han frontfigur i coverbandet Penthouse Playboys, som ble startet i 1989.