Gratis inngang!

Alle som ønsker kan komme gratis inn i messeområdet under Barnehage 2018. Billetten kan du hente her!

Barnehage 2018 er en nasjonal konferanse og fagmesse som arrangeres i Norges Varemesse på Lillestrøm 6. og 7. juni.
Arrangementet retter seg mot alle som jobber i eller med Norges 6.000 private og kommunale barnehager.

Til stede på messen er rundt 100 utstillere som viser frem et stort mangfold av  produkter og tjenester til deg som har tilknytning til barnehage.
Arrangementet foregår i hall A og B på Norges Varemesse.

I det store messeområdet kan du la deg inspirere, hente inn informasjon og flotte giveaways, delta på konkurranser, eller kanskje få en smaksprøve fra noen av utstillere.

– Vi  håper både  barnehager, utdanninger, studenter og andre interessenter vil besøke messeområdet. Vi vet at utstillerne har bra ting å vise frem, og vi ønsker at flest mulig skal få muligheten til å ta del i dette, sier Johnny Raanes som er ansvarlig for utstillerdelen under arrangementet.

Høres dette spennende ut, hent din gratisbillett