SISTE NYTT. Elisabeth Bjørnestad og Ellen Os kommer til Lillestrøm, og Barnehage 2016 i mai, med siste nytt fra barnehageforskningen.

Få siste nytt fra forskningen – meld deg på Barnehage 2016

Det er omtalt som den største og viktigste forskningen om norske barnehager. Til Barnehage 2016 kommer to sentrale forskerne for å presentere nye og viktige resultater fra forskningsprosjektene GoBaN og Blikk for barn.

Elisabeth Bjørnestad og Ellen Os kommer til Lillestrøm for å gi deltakerne på Barnehage 2016 de viktigste funnene fra den nye barnehageforskningen.

«Gode barnehager for barn i Norge» (GoBaN) og «Blikk for barn» er to pågående forskningsprosjekter som kartlegger kvaliteten på tilbudet til de yngste barna i barnehagen.

Resultatene som så langt er presentert har vakt oppsikt. Forskningen gir ny kunnskap som blir viktig i arbeidet med å utvikle barnehagetilbudet i Norge.

På enkelte områder viser forskningen at tilstanden i barnehagene nok ikke er like god som det mange har trodd.

Kunnskapen om dette er viktig for alle som jobber i og med barnehagene.

Tidligere forskning presentert av GoBan: Fortsatt høyt sykefravær i barnehagene

Derfor var Bjørnestad og Os fra forskningsprosjektene selvskrevne da Barnehage 2016 skulle snekre sammen det rikholdige programmet for årets konferanse.

Så, har du ennå ikke bestemt deg for å delta på vårens store barnehagekonferanse, Barnehage 2016? Men du kunne tenke deg til å høre foredraget «Barnehager for de yngste barna – er tilbudet bra nok?», eller ett av de andre av de mer enn 20 foredragene?

Prisen for to dager med barnehagekonferanse er kun 1.995 kroner.

Klikk her for å melde deg på nå!