Bli med på vår konkurranse på Instagram #bhg2016vinter

Hva gjør barnehagen din i vinter? Store eller små turer? Kreativ utemat? Alternative inneleker når det blir for kaldt ute? Nå kan du dele vinterbildene dine med andre barnehager - og samtidig vinne en flott premie til barnehagen din.

Slik deltar du!

Last opp et bilde på Instagram som viser vinteraktivitet i barnehagen og merk det med #bhg2016vinter. Enkelt og greit. OBS! For at bildet skal være synlig må profilen din være offentlig.

Vi trekker vinneren fredag 18. mars 2016!

Flott premie

Vinneren får en eske med fargeblyanter fra jumogrip fargeblyanter fra Faber Castell til en verdi av 2.000,- kroner. Premien er levert av barnehageleverandøren NorEngros, en av utstillerne våre på Barnehage 2016.

Konkurranseregler

Vinner av konkurransen må være ansatt i en kommune, eller i en kommunal eller privat barnehage.

Ved tvilstilfeller vil PBL og KS (heretter kalt Barnehage2016) være suverene vedrørende regler, gjennomføring, registrering og premiering. Barnehage2016 har rett til, uten forvarsel, å diskvalifisere eller utestenge deltakere som mistenkes for fusk eller annen form for forsøk på å manipulere konkurransen.

Barnehage2016 forbeholder seg retten til å kunne endre konkurransen/aktiviteten, regler og innhold når som helst under konkurranseperioden. Ansatte i Barnehage2016, dets samarbeidspartnere og nære familie kan delta, men ikke vinne konkurransen.

Om vinneren er under 18 år, må foreldre eller foresatte gi samtykke til at vinneren kan motta premien. Eventuell premieskatt eller avgifter skal betales av vinneren selv.

Vinnerens navn og bilde kan brukes i markedsføring av Barnehage2016 på nett eller andre kanaler.

Vinneren kan ikke bytte premien mot økonomisk kompensasjon eller overføre premiekravet til andre personer eller organisasjoner.

Ved deltakelse i konkurransen aksepterer deltakerne automatisk disse konkurransereglene, samt de beslutninger Barnehage2016 kan komme til å ta i forbindelse med konkurransen, som endelige.

Hentefrist av premier er 3 måneder. Dersom premien ikke er hentet innen dette, tilfaller den leverandøren av premien. Barnehage2016 ikke ansvarlig for eventuelle følgekostnader knyttet til premiene eller bruken av disse – så som for eksempel transport til avreisested, kost, losji, tilleggsaktiviteter- og utstyr, og annet som ikke er beskrevet som en del av premien.

Barnehage2016 forbeholder seg retten til å offentliggjøre vinnerbildet på Facebook og barnehage2016.no, samt i printannonser, og bruke alle innsendte bilder i kunngjøringer i forbindelse med denne fotokonkurransen, samt i intern informasjon mht. denne. Bildene vil bli kreditert med navn eller brukernavn (Instagram).

Nødvendige personopplysninger vil bli lagret for å administrere konkurransen. Etter konkurranseperiodens slutt vil disse opplysningene bli slettet. Unntak i de tilfeller der bilder blir benyttet i publisering.

Innsendere kan kun delta med bilder de selv har fotografert. Det er innsenders ansvar å sørge for å ha opphavs- og/eller fotorett til bildene og å sørge for at eventuelle personer på bildene har godkjent at bildene offentliggjøres. Bilder som identifiserer barn skal ikke publiseres i sammenheng med konkurransen, og i de tilfeller dette likevel blir gjort, vil dette stå for innsenders egen regning. Bilder som identifiserer barn vil ikke bli vurdert av juryen. Rettsstridig, upassende eller krenkende materiale vil bli forkastet.

Juryen består av ansatte i hhv. KS og PBL.

Dersom et bilde er manipulert, plikter innsenderen å opplyse om det.

Konkurransen er på ingen måte sponset, støttet eller administrert av, eller assosiert med, Facebook. Du gir informasjon kun til Barnehage2016 og ikke til Facebook eller en tredjepart. Informasjonen vil kun bli brukt i applikasjonen du selv har gitt samtykke til.