– Rimeligere og bedre konferanse får du ikke

– Du finner ikke en større og mer innholdsrik konferanse til under tusenlappen enn du får på Barnehage 2018! – Det er bare å melde seg på, er den klare oppfordringen fra KS og PBL. 

Erling Barlindhaug i KS og administrerende direktør i PBL, Arild M. Olsen er ikke i tvil. Er det et faglig arrangement du bør få med deg i år, så er det konferansen Barnehage 2018 på Lillestrøm. 

Mest for pengene

For bare 990 kroner får du to dager konferanse med et solid program satt opp etter verdibaserte tema. Under konferansen kan du også selv bestemme hvilke foredrag du vil høre. 
– Rimeligere konferanse får du ikke og her er det også høy kvalitet på foredragsholderne, påpeker Barlindhaug og Olsen. 

Se hele programmet for Barnehage 2018

Fellesskap og yrkesstolthet
De to trekker spesielt frem den store fordelen det er for alle som jobber i barnehage å kunne delta på en konferanse som samler så mange andre kolleger fra hele landet.  
– Å ha en så stor møteplass for barnehageansatte er spesielt. Her kan deltakerne møte kolleger fra ulike barnehager og kommuner. Utveksle erfaringer og gode ideer og i tillegg få med seg mange matnyttig foredrag og stander som kan inspirere i barnehagehverdagen. På denne arenaen skapes ikke bare felleskap, men her styrkes også yrkesstoltheten, sier Barlindhaug. 

Det er fjerde gang PBL og KS arrangerer felles konferanse i Norges Varemesse på Lillestrøm. I løpet av disse årene har mange tusen barnehageansatte hentet inspirasjon og ny kunnskap, som igjen bidrar til å styrke kvaliteten i barnehagen. Og nettopp kvalitet er et viktig nøkkelord for årets konferanse. 

– Selv om alle barn er forskjellige, skal alle barn ha det bra i barnehagen. Det har vært viktige stikkord i utarbeidelsen av programmet og deltakerne vil se en rød tråd i foredragene med teamene mobbing og godt læringsmiljø, sier Olsen og påpeker at sosial kompetanse blant de som jobber i barnehage er kjempeviktig for å kunne gi alle barn et godt barnehagetilbud. 

Barlindhaug og Olsen har en viktig oppfordring til deg!
– Legg gjerne to av planleggingsdagene til Barnehage 2018 så får alle i barnehagen delta på denne viktige og samtidig skape en felles opplevelse. 

Meld deg på barnehagekonferansen!

Del siden på: