– Absolutt alt virker lovende på Barnehage 2018

Tybakken barnehage tar med seg hele personalgruppa til Norges varemesse og Barnehage 2018.

Tybakken barnehage har deltatt på de tre tidligere konferansene som PBL og KS har arrangert i Norges varemesse på Lillestrøm, men i år har daglig leder slått på stortromma og tar med seg hele personalgruppa til Barnehage 2018 6. og 7. juni.

– Vi reiser med alle fordi vi alltid har hatt lyst til det, og fordi eierne våre prioriterer det. Det er lenge siden vi har vært på tur, og nå hadde vi behov for en felles opplevelse, sier daglig leder Lisbeth R. Bertelsen.

Se hele programmet og meld deg på

Snart 40 år
Tybakken barnehage er en menighetsbarnehage som ligger i Færvik i Arendal, og vil feire 40 år i 2020. Barnehagen har tre avdelinger og 46 barn.
– Vi legger vekt på mangfold og allsidighet, lek, humor og kjærlighet, sier Lisbeth.

Vanskelig å velge
– Hva har dere tenkt å få med dere på Barnehage 2018?
– Det er vanlig at det er mange spennende tema og foredragsholdere når PBL er involvert, men i år blir det ekstra vanskelig å velge hva vi vil høre. Absolutt alt virker lovende. Mye av det går rett inn i ting vi står i og jobber med akkurat nå, sier Lisbeth R. Bertelsen.

Hun forteller at Tybakken barnehage er en «Være Sammen barnehage» og derfor har de jobbet mye med  varme relasjoner.
– Vi skal i alle fall få med oss Bianca Simonsen, Sondre Bjaberg, Liv Berit Tønnesen og Ingrid Lund.

Fordeler foredragene mellom seg
– Vi synes det er spennende med hjerneforskning, så Kaja Nordengen er også aktuell å få med seg. Men Svanaug Lunde bare må vi høre på! Hun kjenner vi fra «Agderprosjektet» og «Være Sammen», så vi vet godt at vi har noe å se frem til der, sier Bertelsen.
– Vi opplever også foreldremøter som litt vanskelige av og til, så det er mulig noen må få med seg Pål Tanggaard også, legger hun til.
Tybakken barnehage har også snakket mye om kjønn og kjønnsidentiteti det siste og Lisbeth mener at Synne Arnøys «Rosa kompetanse» er noe noen av dem må ha med seg.
– Vi får jo møte Sara Claes live som helt sikkert vil formidle et viktig budskap og gi oss tanker om fordommer og holdninger. Som du skjønner gleder vi oss stort til Barnehage2018, avslutter Lisbeth R. Bertelsen.

Tybakken barnehage i Færvik sender 14 av sine ansatte på Barnehage 2018.

Gleder seg. Her er en liten del av gjengen som gleder seg til å delta på Barnehage 2018.